Prekrivači za krevet štite posteljinu, jorgane i jastuke

Prekrivači za krevet pomažu da se brzo i jednostavno uredi spavaća soba, pri tome i štite vaše jorgane i jastuke od prašine tokom dana. Prekrivači za krevet takođe pomažu u naglašavanju stila koji želite da izrazite. U JYSKu imamo prekrivače za krevet raznih boja, materija i kvaliteta tako da možete biti sigurni da ćete pronaći upravo onaj pravi.

Naši prekrivači za krevet dolaze u dimenzijama 160x220 cm, 220x240cm i 240x260 cm tako da možete odabrati prekrivač za single krevet kao i prekrivač za bračni krevet. Razmislite i o tome da kupite više od jednog prekrivača za krevet tako da možete mijenjati nekoliko puta godišnje da biste dodali novi izgled vašoj spavaćoj sobi.

Praktični savjeti

Ako živite u garsonijeri vaš krevet će često služiti kao dio dnevnog boravka. U ovom slučaju sve se svodi na kreativnost i korištenje kreveta kao dijela namještaja tokom dana. Koristeći prekrivač i nekoliko velikih jastuka, vaš krevet se može pretvoriti u udoban kauč. Ovo je takođe dobro rješenje za dječje sobe gdje se krevet takođe koristi kao dio namještaja tokom dana.

Kada pospremate svoj krevet ujutro, dobra je ideja da sačekate nekoliko sati prije nego prekrijete svoje jorgane prekrivačem za krevet – ovo će omogućiti da vlaga ispari i vaš jorgan će bolje održavati svoj prirodni oblik.