Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Proizvode naručite do 12.12.2022. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine. 

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Gdje držite svoje baštenske jastuke, vanjske fenjere i ostalu baštensku opremu kad je ne koristite? Sanduk za jastuke izvrsno je rješenje za odlaganje, ali kako odabrati pravi? Postoji nekoliko stvari koje morate da uzmete u obzir:

  • Šta ćete držati unutra i koja veličina vam je potrebna?
  • Planirate li često premiještati sanduk za jastuke?
  • Koliko imate mjesta za sanduk u svojoj baštei/na balkonu?
  • Hoće li sanduk sa jastucima biti zaštićen od kiše i hladnoće ili bi trebao da bude otporan na hladnoću i vodonepropusan?

Neke od ovih karakteristika je "dobro imati", a neke svakako trebate imati. U ovom blogu vodimo vas kroz odluke koje trebate donijeti da biste izabrali pravi sanduk za vašu baštu.

Sanduk za jastuke sa mjestom za sjedenje: za manje balkone i terase

Ako vam je na terasi ili balkonu ograničen prostor, dobra je ideja pronaći namještaj koji je multifunkcionalan. Neki su sanduci napravljeni čvršćim kako bi mogli da izdrže težinu jedne osobe ili više njih i tako postati sanduk-klupa. To je slučaj sa našim sandukom SVENDBORGOM; vrlo je jednostavan za premještanje, jer ima ručke, pa ga možete povući do baštenskog stola ukoliko vam nedostaje dodatnog mjesta za sjedenje.

Tamno sivi sanduk za baštenske jastuke na sunčanoj terasi


KARLBY je zapravo više spoljašnja klupa sa prostorom za odlaganje nego sanduk za jastuke, ali u njoj možete da držite svoje baštenske jastuke i koristite je za sjedenje. Dolazi sa jastukom za vašu udobnost. KARLBY klupa je izrađena od drveta sa FSC™ certifikatom (FSC™ N001715) i pravi je izbor za vas ako volite drvo i brinete se o prirodi.

Drvena baštenska klupa sa prostorom za odlaganje na terasi sa fenjerom i saksijom pored nje


Takođe bacite oko na naš vodič za odabir idealnog suncobrana

Veliki sanduk za odlaganje sa puno prostora

Ako u sanduk za jastuke želite spremiti baštenske jastuke, fenjere i eventualno jedan ili dva baštenska alata, potražite sanduk u koji možete pohraniti do 700+ litara.

HOUSTRUP je savršeno rješenje. Ima hidraulički poklopac pa se tiho otvara i zatvara.

Veliki sanduk za odlaganje u uglu terase


TAMBOHUSE sanduk za jastuke odgovara TAMBOHUSE lounge baštenskom setu, a dostupan je u sivoj i natur boji tako da možete stvoriti jedinstveni izgled na svojoj terasi.

Veliki sanduk za odlaganje na osunčanoj terasi i baštenski jastuci pored njega

Pomični sanduk

Trebate li ponekad pomicati namještaj po svojoj terasi? Ili samo volite uređivati i isprobavati različite postave? U tom slučaju sanduk sa ručkama olakšat će vam život. BISNAP je mali i lagan sanduk sa ručkama za lakše micanje. Napravljen je od plastike sa UV zaštitom, a istovremeno je i vodootporan i otpran na smrzavanje.

Crni sanduk za jastuke na terasi


YDERUP je malo veći od BISNAPA i ima više mjesta za odlaganje. Takođe je i malo teži, ali ima točkove za lakše pomicanje. Dostupan je u natur boji ili crnoj boji.

Sanduk za jastuke sa točkovima i ručkom za pomijeranje

 

Saznajte više

Jedna baštenska garnitura - brojne mogućnosti slaganja

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Ideje za baštensku rasvjetu koja će vam osvijetliti noći

Vodič: Izbor baštenskih saksija

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.