Lampe i fenjeri za posebne ljetne večeri

Lampe i fenjeri su idealno rješenje za stvaranje ugodne, tople rasvjete na balkonu, terasi ili u bašti u kasnim ljetnim večerima. U JYSKu vam nudimo veliki izbor fenjera i lampi za spoljašnju upotrebu - različitih dimenzija, boja i oblika. Kreirajte magiju na otvorenom. Svoj eksterijer možete, na primjer, ukrasiti fenjerom sa svijećama pored vaših ulaznih vrata, ili okačiti lampione i LED lampe sa ručkama na drveće u vašoj bašti. Uredite svoj eksterijer i uživajte sa svojim najbližima u toplim večerima.

24 proizvodi
  24 proizvodi

  Stvorite ugodno osvjetljenje pomoću spoljašnje rasvjete

  Kada u ljetnim mjesecima provodimo puno vremena na otvorenom, logično je stvoriti lijepu atmosferu i priliku da produžimo večeri napolju. To možete učiniti jednostavno i povoljno sa lampama i fenjerima iz JYSKa.

  Birajte između:

  • Fenjeri, koji se mogu koristiti sa pravim svijećama ili sa LED svijećama sa daljinskim upravljačem ili tajmerom
  • Lampe na baterije, koje dolaze sa LED sijalicom. Nekoliko od njih ima funkciju tajmera
  • LED lampice koje dolaze u verzijama sa baterijom ili utikačem, tako da možete pronaći jedan za svoje potrebe

  Ako postoje dijelovi vaše terase ili balkona koji vam se posebno sviđaju, prostor možete istaknuti ukrasnom rasvjetom. Na primjer, stavite male fenjere na stol kao ukras kada jedete. Postavite velike lampe na tlo u različitim kutovima tako da zajedno stvaraju vanjski prostor - kombinujte ih sa baštenskim saksijama i biljkama kako bi prostor igledao življe. Terasu možete uokviriti i LED lampicama - objesite ih na drveće ili u oluku. Posebno će stvoriti lijepu i toplu atmosferu za baštensku zabavu.

  Pogledajte i naš izbor fenjera za unutrašnju upotrebu.