Lounge stolovi i stolice za vaš balkon ili terasu

Lounge namještaj je idealno rješenje ukoliko tražite udobne i upečatljive komade baštenskog namještaja za vaš spoljašnji prostor. Bilo da uživate u sunčanju, pogledu na šumu, baštu, dvorište ili jednostavno želite maksimalno iskoristiti lijepo vrijeme, lounge namještaj je stvarno savršen izbor za vaš balkon ili terasu sa "wow" efektom! JYSK ima odličan izbor udobnog lounge namještaja i modula - kupite novu lounge garnituru, lounge stolicu ili lounge stolić, ali nudimo vam i udobne ležaljke i baštenske fotelje podeslivog naslona i sa osloncem za noge. Pronađite svog favorita na ovoj stranici, opustite se i uživajte u ljetu u svojoj bašti. A kako biste postigli optimalnu udobnost, preporučujemo vam da nabavite baštenske jastuke za vaš lounge namještaj.

Naš lounge namještaj jako lijepo izgleda i u unutrašnjem prostoru - najesen ga možete premjestiti u svoj dnevni boravak, pa kada završe topliji dani on će i dalje imati svoju svrhu.

Naša ponuda baštenskog asortimana često se nađe na akciji i zato pratite naš akcijski katalog.

Lounge namještaj od različitih materijala

Prilikom kupovine novog baštenskog namještaja, dobro je uzeti u obzir: 

  • Koji ste tip osobe i koliko slobodnog vremena imate? Imate li energije da trošite vrijeme na čišćenje i održavanje baštenskog namještaja. Ovo je ključno za izbor materijala.
  • Šta se uklapa u vaš stil? Koju vrstu materijala i stil želite.
  • Koje su vaše potrebe? Da li baštenski namještaj treba da bude udoban i praktičan ili oku ugodan i da li imate mjesta za lounge garnituru kao "dnevni boravak" ali i baštenske stolove i stolice kao "trpezariju" na otvorenom. Ukoliko imate dovoljno prostora i za jedno i za drugo, onda materijali koje birate trebaju da se međusobno podudaraju.

U JYSKu ćete pronaći veliki izbor lounge namještaja od čelika, aluminija, vlaknastog cementa, tvrdog drveta, ratana i poliratana.

Naš lounge namještaj dostupan je u crnoj, sivoj i tzv. natur bojama. Unesite malo života i osvježite izgled vašeg baštenskog namještaja pomoću šarenih jastuka za sjedenje, ukrasnih jastuka i tepiha za upotrebu na otvorenom.

Luksuzno opuštanje na otvorenom

Lounge baštenski namještaj ima nekoliko funkcija - one mogu uključivati to da namještaj koristite kako biste na otvorenom opremili "dnevni boravak" u kojem se možete opustiti, ali možete odabrati i garniture sa stolom podesivim po visini tako da osim kao lounge kutak za opuštanje, vaš prostor na otvorenom poslužiti i kao ljetna "trpezarija". 

Svoj spoljašnji prostor možete dopuniti raznim komadima lounge namještaja, koji pružaju brojne mogućnosti za odmor, a to su:

  • Baštenski moduli za lounge garnituru sa ležaljkom
  • Stolica za plažu
  • Lounge vreća za sjedenje
  • Podesive baštenske fotelje

Upotpunite dekor i udobnost na terasi suncobranom, biljkama, fenjerima, jastucima, dekama itd.

Ako vam nedostaje ideja ili inspiracije za raspored, ali i održavanje vašeg baštenskog namještaja, možete pročitati naše blogove i pronaći odgovore na sva svoja pitanja.

Dobra rješenja za balkone

Čak i ako na svom balkonu nemate dovoljno mjesta za velike komade lounge namještaja, ne očajavajte, ne morate praviti kompromise. U JYSKu imamo puno dobrih rješenja baštenskog namještaja za balkone. 

Odaberite npr.: 

  • bistro stolovi
  • stolice koje se mogu sklapati
  • praktična kolica

.. ili sami sastavite baštenske lounge module prema veličini vašeg balkona. Neki od naših lounge modula su dostupni sa ležaljkom, tako da dobijate ležaljku i sofu u jednom tipu. Lounge tabure se može koristiti kao tabure za noge, ali i sjedenje.