Tepisi za kupatilo sa stilom

Kupatilo je mjesto u kojem započinjemo dan i u kojem se pripremamo za počinak, stoga je važno da bude udobno i prijatno uređen prostor.
 
Mekane kupatilske prostirke osigurat će topliju podlogu za vaša stopala, a odgovarajuća boja i oblik upotpuniti stil vašeg kupatila. U JYSKu pronađite razne staze za kupatilo, protuklizne podloge, tepihe za kupatilo od mikrovlakana ili pamučne tepihe na akciji. Kada poželite promijeniti uređenje kupatila, novi tepisi za kupatilo najlakši su način da osvježite svoje kupatilo i poklonite mu novi izgled tako što ćete odabrati novi set tepiha u boji vašeg kupatila: bež, žuti, tirkizni, crveni, tamni, krem, narančasti, teget, ljubičasti? Imamo ih sve u našem webshopu, ali i u vama najbližoj JYSK prodavnici.
 
Uživajte u odličnim popustima i sigurnoj ali i lakoj kupovini online!

  Kupatilo - Tepih za kupatilo

  Kup. tepih PUKAVIK 50x80cm siva
  16,50 KM/kom
  basic
  Samo u prodavnici
  Kup. tepih FAGERSTA 50x80 natur
  21,95 KM/kom
  plus
  Samo u prodavnici
  Kupaonski tepih ORREFORS 60x90 natur
  50,- KM/kom
  64,95 /kom
  UŠTEDA 23%
  gold
  Kupaonski tepih ORREFORS 60x90 t.plava
  50,- KM/kom
  64,95 /kom
  UŠTEDA 23%
  gold

  Obnovite svoje kupatilo - jednostavno i povoljno

  Bilo da imate novije ili starije kupatilo, potrebna je samo malo da biste ga uredili i učinili modernim. Dodatna kupatilska oprema može napraviti veliku razliku i jeftina je investicija. Upotpunite stil vašeg kupatila i uskladite izbor boje tepiha za kupatilo sa zavjesom za tuširanje, dozatorom sapuna i čašom za četkicu.

  Pronađite inspiraciju kako da osvježite svoje kupatilo ovdje.