Gaming stolice - ergonomske stolice za stoni računar

Kvaliteta gejming stolice od velike je važnosti za svakog gejmera ali i svakog modernog radnog čovjeka. Gejmerske stolice popravljaju vaše igraču sposobnost, a postižete i optimalnu udobnost sjedenja. Kompjuterske igre često traju i po nekoliko sati, pa je za vaše držanje važno udobno sjediti - upravo zato je gaming stolica vrlo važna i nezamjenjiv dio gejmerskog iskustva! Od obične kancelarijske stolice razlikuje se po tome što je njen dizajn prilagođen položaju koji imate dok igrate igrice, tako da leđima daje optimalnu potporu.

Pregledajte našu ponudu i odaberite stolicu po svom ukusu, ili je iskoristite za poklon vašem dežurnom gejmeru. U našoj ponudi imamo i odgovarajuće radne stolove, a uz velik izbor ćete sigurno stvoriti idealan i ergonomski gaming prostor.

16 proizvodi
  16 proizvodi

  Igrače stolice za mnogo sati igre

  Dobijte najbolje iskustvo igranja uz JYSKove gejming stolice. U JYSKu ćete pronaći širok izbor različitih dizajna, boja i raspona cijena - svi imaju tapacirana sjedala i naslone sa fokusom na dobru ergonomiju. Istražite naš asortiman ovdje na stranici i pronađite sjajnu ponudu.

  Veliki izbor gejmerskih stolica u JYSKu

  U JYSKu imamo veliki izbor gaming stolica od imitacije kože i mrežaste tkanine. Birajte boja crne, plave, sive, zelene, crvene i narandžaste. Naše gejmerske stolice imaju mnogo sjajnih funkcija koje vaše gejmanje čine izuzetno udobnim satima bez bolova u leđima i vratu:

  • Jastučić koji se može skinuti
  • Mogućnost postavljanja naslona za ruke
  • Funkcija nagiba
  • Podrška za noge
  • Podesiva po visini
  • Mehanizam zaključavanja točkova

  U zavisnosti od modela koji odaberete, visina sjedišta i dubina sjedišta se razlikuju. Zato budite sigurni da ste deobro proučili asortiman i izaberite pravu za vas.

  Odaberite gaming stolicu

  Jedan od preduslova da se igra bez povrede leđa ili vrata je gejmerska stolica koja se može prilagoditi individualnim potrebama. Uvjerite se da stolica za igranje ima podesive elemente: sjedište, naslone za ruke, visinu i naslon za leđa.

  Osim toga, važno je da tastatura, miš i ekran imaju pravu lokaciju i da gaming stol odgovara vašoj stolici.

  Pročitajte naše savjete za pronalaženje najbolje stolice za igranje i njeno pravilno postavljanje.