Kvalitetni stolovi podesive visine za vaš home-office

Ukoliko radite od kuće, to obično znači: mnogo sati ispred ekrana računara. U ovom slučaju je veoma važno da sjedite ergonomski pravilno i vodite računa da nekoliko puta tokom dana promijenite položaj u kojem radite. Preporučujemo vam da odaberete stol podesive visine, koji će vam pružiti idealne uslove za rad. Podesivi stolovi će vam omogućiti da u trenutku transformišete svoj radni prostor i “odmorite” od rada u sjedećem položaju. Stolovi su metalnog okvira sa furniranom radnom površinom u crnoj i bijeloj boji dimenzija 70x40 cm, 60x120cm, 70x140 cm, 80x160 cm ili 70x130 cm, a mogu se podesiti po visini 72-106 cm, 70-119 cm ili 75-117 cm.

Stojeći rad ima mnoge zdravstvene prednosti, stoga pogledajte našu ponudu i odaberite svoj podesivi stol, koji je takođe idealan izbor i za gejmere. 

Zašto odabrati stol podesive visine?

Rad ispred ekrana računara - kod kuće ili u kancelariji je zahtjevan zadatak. Važno je da ergonomski pravilno sjedite kako biste mogli optimizirati svoje sate ispred ekrana računara. Postoji mnogo više prednosti radnog stola podesive visine od samo raznovrsnog radnog položaja:

  • Lako i brzo promijenite radni položaj
  • Promjenom položaja pojačajte cirkulaciju krvi u tijelu
  • Možete stajati ili sjediti dok radite
  • Prilagodite visinu koja vama odgovara

Ako ste u nedoumici da li da odaberete radni stol sa podizanjem i spuštanjem ili ne, inspiraciju možete pronaći i u našem vodiču za odabir pravog stola za kućnu kancelariju.

Koji stol za podizanje da izaberem?

Svaka radna soba sigurno će imati koristi kada u njoj imate kvalitetan kancelarijski namještaj. U asortimanu JYSKa pronaći ćete stabilne i robusne padajuće stolove u malim i velikim veličinama s različitim dimenzijama kao što su  70x40 cm, 60x120cm, 70x140 cm, 80x160 cm i 70x130 cm. Dobro je razmisliti šta najbolje odgovara vašim potrebama i koji dizajn vam se najviše sviđa. Svi naši stolovi podesive visine dostupni su u crnoj i bijeloj boji i pogodni su za većinu kancelarija. Podignuti donji stolovi se također mogu podesiti po visini do najviše 119 cm.

Električni stolovi podesive visine

Električni stol podesive visine za podizanje-spuštanje pogodan je za kućnu kancelariju i može se podesiti po visini samo jednim klikom. Električni stolovi za podizanje i spuštanje dobar su izbor za one koji žele da se lako i jednostavno mijenjaju radni položaji. Ako tražite veliki stol kojem se može podesiti visina, električni stolovi su dobar izbor, jer su jedni od najvećih stolova u asortimanu JYSKa i dobro se uklapaju u većinu kancelarijskih prostora. Naši najveći električni stolovi podesive visine su dimenzija do 80 cm dubine i mogu se koristiti i kao gejmerski stol sa dobrim odstojanjem od ekrana.