Kvalitetni stolovi za vašu radnu sobu

Radni stol je veoma bitan komad namještaja za produktivan rad od kuće, ali i važan prostor na kojem organizujete svoje papire, plaćate račune ili radite zadaću. Sa odgovarajućim kancelarijskim namještajem, kao što je radni ili kancelarijski stol, možete osigurati najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji i radnoj sobi.

Stol je važan dio kućne kancelarije i u JYSKu imamo širok asortiman različitih modela, veličina, boja i materijala. Možete da izaberete između jednostavnih modela kvalitetnih stolova za računare do modernih, kompletnih rješenja koja uključuju stol, ladice, police pa čak i držač za čašu. Takva kompletna rješenja su praktična za one kojima je potreban dodatan prostor za fascikle sa ličnim dokumentima ili dokumentima za kućanstvo ili ladice za papir za printer, hemijske i drvene olovke. 

Stolovi dolaze i u raznim bojama: crna, bijela, boja drva kao i kombinacijama boja. 

Neki od naših stolova imaju i pomično krilo, koje će vam omogućiti da vaš kancelarijski stol koristite kao ugaoni stol u najdražem kutu vaše radne sobe. 

Uz kancelarijski stol preporučujemo i moderne kancelarijske stolice kao i gaming stolice koje će vašim leđima pružiti odgovarajuću potporu dok sjedite, igrate igrice ili radite na zadacima u sitnim jutarnjim satima. 

33 proizvodi
  33 proizvodi

  Kancelarijski stolovi koji obezbjeđuju dobre uslove za rad

  Stol je bitan dio vaše kućne kancelarije, a u JYSKu ćete pronaći radne stolove i gaming stolove u nekoliko različitih modela, veličina i materijala - vrlo dobrog kvaliteta. Mali radni stol je dobar za hobi ili učenje/pisanje zadaće, dok kućna kancelarija koja služi za rad od kuće često zahtijeva veliki stol sa ladicama i dovoljno prostora za knjige, fascikle i razne papire.

  Osim toga, možete odabrati i kancelarijsku stolicu koja vašim leđima pruža optimalnu podršku kada sjedite i radite na zadacima više sati. Takođe zapamtite da je važno imati dobro osvjetljenje na radnoj stanici. Pogledajte naš izbor efikasnih i dekorativnih stolnih lampi .

  Ukoliko nemate dodatnu prostoriju koja se može koristiti kao radna soba, možete urediti "kancelariju" u uglu dnevnog boravka. Dijeliti prostor sa porodicom može biti prednost, ali je u isto vrijeme teško zatvoriti vrata da bi se postigao mir kada trebamo da radimo. Ovdje pročitajte naše praktične savjete za dizajn einterijera.

  Gaming stol sa prostorom za sve

  Pravi "setup" za igranje igrica zahtijeva dobar stol. Kada ulažete u gejming stol, važno je odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama. U JYSKu ćete pronaći pametni stol za gejmanje sa LED svjetlima, naljepnicama, držačem za čaše i poklopcem za kabel. Ne zaboravite odabrati gaming stolicu koja se može podesiti po visini kako bi odgovarala stolu. Pročitajte naše preporuke za odabir idealne gaming stolice i stola.

  Pomiješajte i uskladite namještaj za vašu kućnu kancelariju

  Kućne kancelarije ne moraju biti hladne i jednolične, uz malo ulaganja i kreative, vaša radna soba može biti usklađena sa ostatkom dizajna enterijera doma i stvoriti moderan izgled.

  Na primjer, koristite trpezarijsku stolicu za radnim stolom kao alternativu tradicionalnoj kancelarijskoj stolici. I dodajte ako je potrebno. umjetno krzno preko stolice ili kupite jastuk za stolicu kako biste joj pružili dodatnu udobnost.