Radni stolovi sa prostorom za sve

Da li ste ikada imali potrebu za dodatnim prostorom kod kuće kada organizirate svoje papire, plaćate račune ili radite zadaću? Sa odgovarajućim uredskim namještajem, kao što je kancelarijski stol, možete osigurati najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji.

Stol je važan dio kućne kancelarije i u JYSKu imamo široku paletu različitih modela, veličina, boja i materijala. Možete izabrati između jednostavnih modela kvalitetnih stolova za računare do modernih, kompletnih rješenja koja uključuju stol, ladice, police i gornje police. Takva kompletna rješenja praktična su za one kojima je potreban dodatan prostor za fascikle sa ličnim dokumentima ili dokumentima za kućanstvo ili ladice za papir za printer, hemijske i drvene olovke.

Takođe imamo modele za mlade koji trebaju dosta prostora za knjige, sveske i za sortiranje papira. Uz stol preporučujemo i moderne kancelarijske stolice koje će vašim leđima pružiti odgovarajuću potporu dok sjedite i radite na zadacima u sitnim jutarnjim satima. 

Radna soba - Kancelarijski stol