Kvalitetni radni stolovi za vašu radnu sobu ili kućnu kancelariju

Radni stol je veoma bitan komad namještaja za produktivan rad od kuće, ali i važan prostor na kojem organizujete svoje papire, plaćate račune ili radite zadaću. Sa odgovarajućim kancelarijskim namještajem, kao što je radni ili kancelarijski stol, možete osigurati najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji i radnoj sobi.

Stol je važan dio kućne kancelarije i u JYSKu imamo širok asortiman različitih modela, veličina, boja i materijala. Možete da izaberete između jednostavnih modela kvalitetnih stolova za računare do modernih, kompletnih rješenja koja uključuju stol, ladice, police pa čak i držač za čašu. Takva kompletna rješenja su praktična za one kojima je potreban dodatan prostor za fascikle sa ličnim dokumentima ili dokumentima za kućanstvo ili ladice za papir za printer, hemijske i drvene olovke. 

JYSKovi kancelarijski stolovi su dostupni u sljedećim materijalima i finalnoj obradi:

 • Bijeli visoki sjaj
 • Hrastovina
 • Masivno drvo paulovnije 
 • Čelik
 • Melamin
 • Metal
 • Kaljeno staklo
 • Ukrasni furnir
 • Bambus
 • Medijapan
 • Kaučukovac

Stolovi dolaze i u raznim bojama: crna, bijela, boja drva kao i kombinacijama boja. 

Neki od naših stolova imaju i pomično krilo, koje će vam omogućiti da vaš kancelarijski stol koristite kao ugaoni stol u najdražem kutu vaše radne sobe. 

Uz kancelarijski stol preporučujemo i moderne kancelarijske stolice kao i gaming stolice koje će vašim leđima pružiti odgovarajuću potporu dok sjedite, igrate igrice ili radite na zadacima u sitnim jutarnjim satima. 

39 proizvodi
  39 proizvodi

  Kancelarijski stol

  Radni stol TRAPPEDAL 48x95 1 ladica hrast/bijela
  135,- KM/kom
  179,- /kom
  UŠTEDA 25%
  Radni stol TRAPPEDAL 48x95 hrast/crna
  135,- KM/kom
  179,- /kom
  UŠTEDA 25%
  Radni stol ABBETVED 48x120 hrast/bijela
  150,- KM/kom
  249,- /kom
  UŠTEDA 40%
  Radni stol STAUNING 60x120 crna
  175,- KM/kom
  229,- /kom
  UŠTEDA 24%
  Samo online
  Radni stol STAUNING 60x120 bijela
  175,- KM/kom
  229,- /kom
  UŠTEDA 24%
  Samo online
  Radni stol STAUNING 80x160 crna
  215,- KM/kom
  279,- /kom
  UŠTEDA 23%
  Radni stol STAUNING 80x160 bijela
  215,- KM/kom
  279,- /kom
  UŠTEDA 23%
  Radni stol BILLUND 53x120 bijela/beton siva
  185,- KM/kom
  299,- /kom
  UŠTEDA 38%
  Radni stol EVETOFTE 60x125 hrast
  250,- KM/kom
  349,- /kom
  UŠTEDA 28%
  Gejmerski stol LINDHOLM sa LED crna
  325,- KM/kom
  429,- /kom
  UŠTEDA 24%

  Kancelarijski stolovi koji obezbjeđuju dobre uslove za rad

  Stol je bitan dio vaše kućne kancelarije, a u JYSKu ćete pronaći radne stolove i gaming stolove u nekoliko različitih modela, veličina i materijala - vrlo dobrog kvaliteta. Mali radni stol je dobar za hobi ili učenje/pisanje zadaće, dok kućna kancelarija koja služi za rad od kuće često zahtijeva veliki stol sa ladicama i dovoljno prostora za knjige, fascikle i razne papire.

  Osim toga, možete odabrati i kancelarijsku stolicu koja vašim leđima pruža optimalnu podršku kada sjedite i radite na zadacima više sati. Takođe zapamtite da je važno imati dobro osvjetljenje na radnoj stanici. Pogledajte naš izbor efikasnih i dekorativnih stolnih lampi .

  Ukoliko nemate dodatnu prostoriju koja se može koristiti kao radna soba, možete urediti "kancelariju" u uglu dnevnog boravka. Dijeliti prostor sa porodicom može biti prednost, ali je u isto vrijeme teško zatvoriti vrata da bi se postigao mir kada trebamo da radimo. Ovdje pročitajte naše praktične savjete za dizajn einterijera.

  Gaming stol sa prostorom za sve

  Pravi "setup" za igranje igrica zahtijeva dobar stol. Kada ulažete u gejming stol, važno je odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama. U JYSKu ćete pronaći pametni stol za gejmanje sa LED svjetlima, naljepnicama, držačem za čaše i poklopcem za kabel. Ne zaboravite odabrati gaming stolicu koja se može podesiti po visini kako bi odgovarala stolu. Pročitajte naše preporuke za odabir idealne gaming stolice i stola.

  Stol podesive visine za različit radni položaj

  Ukoliko radite od kuće, to obično znači: mnogo sati ispred ekrana računara. U ovom slučaju je veoma važno da sjedite ergonomski pravilno, i vodite računa da nekoliko puta tokom dana promijenite položaj u kojem radite. To možete lako učiniti sa stolom podesive visine. U JYSKu imamo stabilne i robusne stolove sa električnom funkcijom podizanja i spuštanja i sa podesivim nogama.

  Veći stol podesive visine može se alternativno koristiti i kao gaming stol, jer sa 80 cm dubine ima prostora da se osigura dobra udaljenost od ekrana, i jer je stol podesiv po visini.

  Pomiješajte i uskladite namještaj za vašu kućnu kancelariju

  Kućne kancelarije ne moraju biti hladne i jednolične, uz malo ulaganja i kreative, vaša radna soba može biti usklađena sa ostatkom dizajna enterijera doma i stvoriti moderan izgled.

  Na primjer, koristite trpezarijsku stolicu za radnim stolom kao alternativu tradicionalnoj kancelarijskoj stolici. I dodajte ako je potrebno. umjetno krzno preko stolice ili kupite jastuk za stolicu kako biste joj pružili dodatnu udobnost.