Taburei - multifunkcionalni namještaj

Taburei sa svojim mogućnostima upotrebe su vema praktičan i funkcionalan komad namještaja. Maleni su i lagani za pomjeranje tako da ih možete koristiti za razne svrhe i u različitim prostorijama - u dnevnom boravku, hodniku ili spavaćoj sobi. Tabure je vrlo zgodan dodatak uz fotelju ili kauč za odmaranje vaših nogu, a takođe može služiti kao dodatno sjedište kada vam dođu gosti. Taburei su također savršeni za dječje sobe ili za stvaranje ugodnog kutka u predsoblju.

Većina JYSKovih taburea imaju ugrađen prostor za pohranjivanje kao praktičnu prednost za sve situacije. Tabure se može koristiti da odložite Lego kockice u dječijoj sobi ili deke i ukrasne jastuke u dnevnoj sobi. Taburei su jednostavno idealno rješenje za spremanje stvari koje želite imati nadohvat ruke, a koje bi u suprotnom mogle stvarati nered u vašem domu. 

U našem asortimanu možete pronaći taburee u modernim bojama i prelijepog dizajna. Bez obzira na to kako i gdje želite koristiti tabure u vašem domu, sigurni smo da mi imamo baš onaj koji odgovara vašim potrebama i to po povoljnim cijenama.  

  Dnevna soba - Taburei

  Tabure AUNING 38x38 baršun siva
  50,- KM/kom
  basic
  Samo u prodavnici
  Tabure VILDSUND 52x41 tamno siva
  115,- KM/kom
  149,- /kom
  UŠTEDA 23%
  gold
  Samo online
  Tabure VILDSUND 52x41 smeđa
  125,- KM/kom
  169,- /kom
  UŠTEDA 26%
  gold
  Samo online
  Tabure PADBORG Ø62 baršun curry/zlatna
  175,- KM/kom
  229,- /kom
  UŠTEDA 24%
  basic
  Samo online
  Tabure OREBO 84x45 prljavo bijela
  175,- KM/kom
  229,- /kom
  UŠTEDA 24%
  plus
  Tabure AARHUS 68x60 tamno siva
  325,- KM/kom
  429,- /kom
  UŠTEDA 24%
  gold
  Samo online
  Tabure AARHUS 68x60 svijetlo siva
  325,- KM/kom
  429,- /kom
  UŠTEDA 24%
  gold
  Samo online

  Tabure koji uklapa u vaš dom

  Tabure je multifunkcionalan komad namještaja koji može pomoći u dodavanju završne note vašem dizajnu enterijera. Kombinujte svoj novi tabure sa svojim kaučem ili foteljom u istom stilu i stvorite kohezivan izraz u svom dekoru. Takođe možete odabrati tabure u drugom materijalu ili boji, jer ćete na taj način razbiti monotoniju i kreirati uzbudljiv i moderan izgled u vašem dizajnu interijera. Što se tiče uređenja doma, samo vaša mašta postavlja granice, pa pustite mašti na volju i uz naše taburee istražite i naš uzbudljiv izbor prekrasnih sofa i fotelja.