Taburei - multifunkcionalni namještaj

Taburei sa svojim mogućnostima upotrebe su vema praktičan i funkcionalan komad namještaja. Maleni su i lagani za pomjeranje tako da ih možete koristiti za razne svrhe i u različitim prostorijama - u dnevnom boravku, hodniku ili spavaćoj sobi. Tabure je vrlo zgodan dodatak uz fotelju ili kauč za odmaranje vaših nogu, a takođe može služiti kao dodatno sjedište kada vam dođu gosti. Taburei su također savršeni za dječje sobe ili za stvaranje ugodnog kutka u predsoblju.

Većina JYSKovih taburea imaju ugrađen prostor za pohranjivanje kao praktičnu prednost za sve situacije. Tabure se može koristiti za odlaganje Lego kockica u dječijoj sobi ili deke i ukransih jastuka u dnevnoj sobi. Taburei su jednostavno idealno rješenje za spremanje stvari koje želite imati nadohvat ruke, a koje bi u suprotnom mogle stvarati nered u vašem domu. 

U našem asortimanu možete pronaći široku lepezu taburea u modernim bojama i prelijepog dizajna. Bez obzira na to kako i gdje želite koristiti tabure u vašem domu, sigurni smo da mi imamo baš onaj koji odgovara vašim potrebama i to po povoljnim cijenama.