Opustite se u fotelji iz JYSKa

Ima li išta bolje od sjedenja u udobnoj fotelji sa novinama u ruci i šoljom kafe nadohvat ruke? Nagnuti se nazad i opustiti, podići vaša stopala i vratiti neki unutrašnji mir nakon dugog dana? Dobra fotelja važan je komad namještaja u vašem domu. Fotelje su mjesto za odmor i relaksaciju. 

Živimo u vremenu kad smo prezauzeti, pa kada imamo priliku da se odmorimo trebali bismo je u potpunosti iskoristiti. I to je razlog zašto biste trebali izabrati pravu fotelju: onu koja vam omogućuje optimalan odmor. Bilo da ste najsretniji u modernoj i uglađenoj fotelji koja upotpunjuje vašu dnevnu sobu ili u mekanoj i modernoj ležaljki, u JYSKu ćete sigurno pronaći šta tražite.

U JYSKu imamo veliki asortiman fotelja. Imamo naslonjače sa podesivim dijelom za leđa, stolice za ljuljanje, modele sa tabureima i nekoliko različitih masažnih fotelja. Naše fotelje su dostupne u različitim stilovima, tako da bez obzira na to da li više volite moderan kožni izgled ili mekaniju fotelju ili fotelju koja se ljulja, sigurno ćete pronaći fotelju prema vašem ukusu.

Dnevna soba - Fotelje