Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Velika siva ugaona garnitura sa jastucima i ćebetom u modernom dnevnom boravku

Sive garniture sa puno mjesta za sjedenje

Nemate dovoljno mjesta za sjedenje kada vam dođu gosti? Zašto se ne biste poštedjeli muke iznošenja dodatnih stolica kada vam dolaze gosti? Možda je vrijeme da kupite kauč na kojem može sjediti cijela porodica i prijatelji - ili samo vi ispruženi nakon dugog i napornog dana.

AARHUS garnitura je rješenje vaših problema, bilo da vam je potreban trosjed, trosjed sa produžetkom ili velika ugaona garnitura.

Ugaona garnitura, jastuci i deka u dnevnoj sobi


AARHUS je dostupan u tamnosivoj i svjetlosivoj boji. Jastuci se mogu skidati, a unutar njih se nalazi bogata pjena koja daje čvrst izgled. Dobar kvalitet pjene osigurava da jastuci naslona ostanu uvijek u prvobitnom obliku bez obzira na korištenje. 

Mjesta za sjedenje imaju čvrsto jezgro od bogate pjene i dodatnu dubinu koja ih čini udobnim bez obzira da li gledate film u dvoje ili vam dolaze gosti na kafu.

Velika svjetlosiva ugaona garnitura sa jastucima u modernoj dnevnoj sobi


Bilo da volite eleganciju svjetlosive varijante ili malo muževniju i hrabriju tamnosivu varijantu zasiguno ćete sa AARHUS garniturom dodati notu svom enterijeru koja će se u njega dobro ukopiti. Cijela garnitura je izrađena od OEKO-TEX® certifikovanog tekstila, a unutrašnji okvir i nogari imaju FSC sertifikat (FSC® N001715).

Dnevna soba sa trosjedom sive boje i crnim stolićem u dnevnoj sobi

 

 

AARHUS garnitura će zasigurno usrećiti vas i vaše goste kroz godine koje dolaze. Koji se model vama najviše sviđa? Ostavite nam komentar.

 

Saznajte više

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

Pronađite pravu TV-komodu za vašu dnevnu sobu

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija