Praktičan namještaj za djecu i mlade

Treba li vam novi namještaj za dječju sobu? Ukrasite sobu dječjim namještajem koji stvara ugodno i funkcionalno okruženje u kojem vaša djeca žele boraviti i igrati se. Za malo stariju djecu i teenagere, sobu možete ukrasiti praktičnim i zabavnim vrećama za sjedenje. Vreća za sjedenje pruža udobno mjesto za opuštanje, čitanje ili druženje s prijateljima.

U našem asortimanu za djecu nudimo vam i dječju zaštitnu ogradu kako bi vaši najmlađi bili sigurni dok istražuju svoj prostor. Pored toga, tu je i šator za igru, koji će mališanima pružiti sate zabave i maštovitih igara.

Ako vam je potrebna dodatna funkcionalnost, dobar izbor za vas je fotelja na razvlačenje koja može poslužiti kao udobno sjedalo tokom dana i praktičan krevet za spavanje noću. Ova svestrana opcija je savršena za dječje sobe s ograničenim prostorom ili za one koji često imaju goste na spavanju.

U JYSKovom asortimanu za djecu pronađite i zanimljive dječje tepihe.

5 proizvodi
    5 proizvodi

    Sve što vam treba za savršenu dječju sobu

    Bilo da tražite funkcionalan namještaj, zabavne dodatke ili praktična rješenja za organizaciju, JYSK ima sve što vam treba za uređenje savršene dječje sobe. Posjetite nas i otkrijte kako možete stvoriti prostor u kojem će vaša djeca uživati svaki dan.