IZBOR DOBAVLJAČA

JYSK kvalitet

JYSK kvalitet

IZBOR DOBAVLJAČA

Za JYSK je izuzetno bitno da artikli ispunjavaju zadane standarde, pa stoga pažljivo biramo dobavljače. Svi naši dobavljači moraju potpisati pravilnik ponašanja koji se zasniva na smjernicama BSCI (Business Social Compliance Initiative – Inicijativa za usklađenost poduzeća sa društveno odgovornim poslovanjem).

DOBAVLJAČI

JYSK kvalitet

JYSK kvalitet

DOBAVLJAČI

BSCI (Business Social Compliance Initiative – Inicijativa za usklađenost poduzeća sa društveno odgovornim poslovanjem) posjećuje naše dobavljače da provjere da li je njihova proizvodnja u skladu s BSCI smjernicama. JYSKovi kupci takođe posjećuju odabrane dobavljače da bi se u to osobno uvjerili.

KONTROLA KVALITETA

JYSK kvalitet

JYSK kvalitet

KONTROLA KVALITETA

Kada proizvodi pristignu u naše distribucijske centre, JYSK-ov Odjel za usklađenost i kvalitet ih ponovo provjerava prije slanja u prodavnice.

TESTOVI OD STRANE EKSTERNIH PARTNERA

JYSK kvalitet

JYSK kvalitet

TESTOVI OD STRANE EKSTERNIH PARTNERA

Takođe provodimo testove izdržljivosti i sigurnosti proizvoda u saradnji sa eksternim partnerima. Na primjer, testiramo stabilnost i prisustvo štetnih supstanci.

OCJENE KUPACA

JYSK kvalitet

JYSK kvalitet

OCJENE KUPACA

Kupci kod nas jednostavno mogu pružiti povratne informacije o artiklima ako nisu zadovoljni njihovim kvalitetom nakon kupovine. Na primjer, putem Korisničke službe ili internetske stranice JYSK.ba

Pia Westergreen

Compliance Specialist (Stručnjak za usklađenost)

Želimo nadmašiti vaša očekivanja

Mi u JYSK-u, znamo da je kvalitet proizvoda najvažniji našim kupcima. U nedavnoj anketi, pitali smo kupce šta im je najvažnije kada kupuju u JYSK-u. Kao jedan od najvažnijih faktora naveli su "pouzdan kvalitet proizvoda". Stoga činimo sve kako bismo osigurali kvalitet i sigurnost, sve od momenta kada odabiremo dobavljače do momenta kada kupci kupe i koriste proizvode u svom domu.  

Pia Westergreen

Compliance Specialist (Stručnjak za usklađenost)

Jednostavno pakovanje - laka montaža

Ankete kupaca takođe su pokazale da kupci preferiraju jednostavna pakovanja iz kojih se artikli mogu izvaditi brzo, iz prvog pokušaja i bez nervoze. I mi isto to više volimo. I nama su draža iznimno tanka pakovanja jer nam smanjuju troškove i omogućuju jednostavniju dostavu u vaše domove. Zato neprekidno radimo na optimizaciji svega, od pakovanja do uputa za sastavljanje. A vama omogućujemo da brže raspakirate kartonsku kutiju i brže se zavalite u svoj novi kauč.

{"items":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":[{"x":0,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":1,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":2,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":3,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":4,"y":0,"width":1,"height":16},{"x":0,"y":16,"width":5,"height":12},{"x":0,"y":28,"width":5,"height":12}]},"settings":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"always_show_resize_handle":false,"float":false,"cell_height":50,"height":0,"vertical_margin":0,"width":"5","field_id":"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469","cellHeight":50,"verticalMargin":0,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-3679","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}