Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Hosekra - furnished mobile homes

Podignite svoju vrijednost s JYSKom

Ulaganje u nove projekte uvijek nosi rizik. I baš kao i svaka druga kompanija, Hosekra d.o.o. htjeli su svoj projekt, mobilne kućice pogodne za život, učiniti što privlačnijim i vrijednijim.

Kako bi to postigao, direktor Boštjan Hostej odlučio je kontaktirati JYSK oko mogućnosti opremanja mobilnih kućica kako bi fotografirao prostore dok se one pokažu iz svoje najbolje strane.

Rezultat? Uzbudljiva saradnja između JYSKa i Hosekra d.o.o.

Pozajmica koja se isplati

"Umjesto da samo prikazujemo prazne prostore, željeli smo fotografirati uređene mobilne kućice kako bi izgledale stvarno atraktivno na Facebooku, Instagramu i našoj web stranici,” kaže Nina Potočnik, voditeljica programa mobilnih kućica Hosekra u Slovenskoj Bistrici.

Ali mobilnim kućicama je potrebno više od običnog namještaja. Kako bi domovi dali najprivlačniji mogući utisak, stil je promatračima morao djelovati kohezivno i ugodno.

Odabirom JYSKa, Hosekra d.o.o je imala priliku koristiti veliku količinu namještaja i dekoracija, a sve u našem prepoznatljivom, skandinavskom stilu.

“JYSK BUSINESS TO BUSINESS pomogao nam je odabrati 70 različitih artikala i vrlo nam je ljubazno dopustio da ih vratimo nakon snimanja”, kaže Potočnik.

Komunikacija je ključna

Upravljanje ovakvim projektom pokazuje da su naši kompetentni B2B zaposlenici spremni na svaki izazov.

Direktor Boštjan Hostej ima samo lijepe riječi o iskustvu:

“Bili smo jako zadovoljni apsolutno svime u procesu. Od prvog sastanka s voditeljem prodavnice i predstavnikom Business to Business do pomoći pri odabiru pravog namještaja i dodataka za stilsku svrhu”.

Ako imate sličan projekat u izradi ili ste samo znatiželjni što JYSK B2B može učiniti za vas, nemojte se ustručavati kontaktirati nas.


B2B Manager

Želimo pomoći da vaše iskustvo s JYSK B2B bude što bolje i besprijekorno. Stoga, ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili samo želite razgovarati o svom sljedećem projektu, tu smo da vam pomognemo!

Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem jednog od kanala u nastavku. Veselimo se vašem odgovoru.

Broj telefona: +387 33 449 126

E-mail: b2b-ba@JYSK.com

Kontaktirajte nas