Udobni dvosjedi i trosjedi na razvlačenje

Kauč ​​na razvlačenje je višenamjenski komad namještaja koji vam daje malo dodatnog prostora u kući bez da gubite na udobnosti i zajedništvu. Koristite ga kao kauč i krevet u jednom ako je mjesta u enterijeru malo, ili stvorite dodatan prostor za spavanje gostiju u vašoj sobi za goste. Bilo da tražite ugaonu garnituru na razvlačenje, trosjed ili dvosjed na razvlačenje ili tzv. klik-klak kauč, mi imamo onaj koji će odgovarati vašim potrebama. Istražite naš veliki izbor modernih kauča za spavanje po povoljnim cijenama.

  Sofa kreveti - Sofa kreveti

  Kauč NORSMINDE tamno siva
  550,- KM/kom
  749,- /kom
  UŠTEDA 27%
  plus
  Kauč na razvlačenje NORSMINDE svijetlo siva
  550,- KM/kom
  749,- /kom
  UŠTEDA 27%
  plus
  Ugaona garnitura VEJLBY boja svijetlog pijeska
  1150,- KM/kom
  1499,- /kom
  UŠTEDA 23%
  gold
  Ugaona garnitura VEJLBY tamno siva
  1150,- KM/kom
  1499,- /kom
  UŠTEDA 23%
  gold

  Vrste kauča na razvlačenje

  "Klik-klak" kauč - ovaj model se često bira jer se uklapa u većinu prostorija. Dostupan kao dvosjed ili trosjed i pogodan je za spavanje dvije osobe kada je rasklopljen. U našem asortimanu možete ga naći sa i bez naslona za ruke.

  Kauč na razvlačenje - Ako želite funkcionalan komad namještaja u kojem možete ležati danju i gdje imate dovoljno mjesta noću, odaberite dvosjed ili trosjed na razvlačenje. Pogodan je kao namještaj za dnevni boravak koji služi i kao soba za goste. 

  Ugaona garnitura na razvlačenje - ovaj model zahtijeva više prostora jer postoji produžetak za noge tj. ugao na jednoj ili na obje strane. Ugaona garnitura, ima više prednost jer nudi i dosta prostora za odlaganje stvari ali ima i puno prostora za spavanje kada se rasklopi. Naše ugaone garniture mogu primiti do 6 osoba, a dimenzije prostora za spavanje idu do 149x260 cm.

  Fotelja na razvlačenje - Ovajfunkcionalan komad namještaja može se rasklopiti i koristiti kao krevet za jednu osobu. Naša fotelja za spavanje dostupna je u veličini 74x220 cm. Prikladna je kao krevet za goste, a ne kao vaš svakodnevni krevet.