Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Vaše omiljeno mjesto

Dok kompaktna veličina stola sa stolicama ih čini očitim izborom za male terase i balkone, stol sa stolicama takođe dobro funkcionira u velikim balkonima ili baštama. Stol sa dvije stolice predstavlja udobno intimno okruženje za tihi doručak ili poslijepodnevnu kafu za dvoje. Postavite ga u hladovinu ispod drveta, u tihi kutak u svom dvorištu ili na mjesto gdje možete uhvatiti zadnje zrake sunce predveče.

Mali balkoni sa mnogo prostora

Kada opremate svoj balkon ili malo dvorište, mislite o tome kako ga želite koristiti. Da li je to proširenje vaše trpezarije? Izaberite stol sa stolicama da sklopivim ili baštenskim stolicama. Ako želite vanjski dnevni boravak, možete kombinirati lounge stolicu sa stolovima od pletenog pruća. Ako vam treba dodatni prostor za skladištenje, sanduci za jastuke su odlični a neke sanduke za jastuke možete koristiti čak i kao klupu.
Ako izaberete balkonski namještaj od vodootpornih materijala kao što su aluminij, poliratan ili umjetno drvo, može se ostaviti na balkonu cijelu godinu - čak i tokom zime.

Mali neodoljivi prostori

Ne dopustite da vam veličina vašeg balkona stoji na putu da stvorite tu posebnu lounge atmosferu. Čak ako imate i mali balkon ili dvorište, možete ga pretvoriti u primamljiv vanjski prostor savršen za opuštanje.
Kombinirajte jednostavan lounge modul sa minimalističkim stolićem za tradicionalan, lagani lounge stil ili izaberite svjetlu lounge stolicu sa prenosnim stolićem za prozračan, fleksibilan stil. Stilizirajte ga sa ukrasnim jastucima, dekama, fenjerima i biljkama kako biste napravili vanjski prostor gdje se možete odmoriti.

SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard