Zračni madraci kao ekstra prostor za spavanje

Madraci na napuhavanje su idealni ukoliko često imate goste, a nemate dovoljno prostora u stanu ili kući. Zračni madrac je odlično rješenje kao ležaj koji se lako može skloniti, a izatim ponovo izvaditi kada nam dođu gosti. Takođe, ukoliko ste fan kampiranja, zračni kreveti će vam sigurno biti od koristi. JYSKovi zračni madraci izrađeni su od vinila i imaju meku površinu od velura. Osim toga, sastoje se od najlonskih niti i zračnih džepova, koji stvaraju čvrstu podlogu poput pravog kreveta.

Zračni jastuci i kreveti na napuhavanje različitih dimenzija i vrsta čekaju vas u našem asortimanu. Odaberite madrac na napuhavanje sa ručnom pumpom ili sa ugrađenom električnom pumpom. Pogledajte našu izvrsnu ponudu i kupujte po odličnim cijenama.

Prednosti zračnog madraca

Zračni madrac nalazi se u većini domova i ima nekoliko funkcija, jer se može koristiti tokom cijele godine - i u zatvorenom i na otvorenom. Osim što ga možete koristiti kao pomoćni ležaj za goste, može se iskoristiti i kada porodica ide na odmor, na festival, kampovanje, sunčanje u bašti ili boravak sa prijateljima i porodicom. Lako se prenosi jer većina zračnih madraca u našem asortimanu ima uključenu torbu za odlaganje. Neki zračni madraci takođe dolaze sa kompletom za popravku, tako da možete lako popraviti madrac ako se madrac probuši dok ste u pokretu.

Zračni madrac sa ugrađenom pumpom

Uštedite vrijeme i kupite samonapuhujući zračni madrac sa ugrađenom električnom pumpom. Izuzetno je zgodno jer ne morate razmišljati o donošenju vlastite nožne ili ručne pumpe. Za naduvavanje madraca potrebno je samo 2-4 minuta. Električnu pumpu samo treba uključiti u električnu utičnicu, a onda ona radi sav posao umjesto vas.