Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Zračni kreveti su praktično rješenje

Zračni krevet je neprocjenjiv u tako mnogo situacija. Ako idete na kampiranje ili prisustvujete muzičkom festivalu, onda je zračni krevet odlično rješenje. Zračni krevet također može poslužiti kao odličan i udoban pomoćni krevet. Lak je za pomjeranje i može se spakovati, tako da ne zauzima previše prostora u vašem domu.

U JYSK-u ćete pronaći široku lepezu modela i razina kvalitete. Imamo krevete za jednu osobu, krevet za dvije osobe i duple zračne krevete a neki modeli dođu sa ugrađenim električnim pumpama. Ako kupujete zračni krevet bez ugrađene pumpe, naravno možete kupiti zračnu pumpu koja odgovara madracu. U JYSK-u imamo velik izbor modela, uključujući nožne pumpe, ručne pumpe i električne pumpe na baterije.

Prostirač na motanje je idealan za duga biciklistička putovanja ili pješačke avanture. Prostirači na motanje su lagani i ne zauzimaju puno prostora. Naši prostirači na motanje su dostupni u tradicionalnom ultra laganom modelu, te u mnogo udobnijem samonapuhujućem modelu. Ako planirate aktivan odmor ovog ljeta ili jednostavno ćete raditi na podu vašeg dnevnog boravka, ne tražite dalje vašu novu podnu prostirku za vježbanje, nego svratite u JYSK.  

SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard