Zračni madraci - praktično i udobno rješenje

Tražite li veliki, masivni zračni madrac za dvije osobe ili zračni madrac koji je idealan za jednu osobu? U JYSKu imamo zračne jastuke, zračne krevete i samonapuhujuće madrace u svim cjenovnim rangovima. Bilo da idete na kampiranje, na plažu, na festival ili trebate ležaj za goste, madrac na naduvavanje je uvijek dobro rješenje. Služi kao praktičan krevet koji se lako spakuje i transportuje, a istovremeno je vrlo mekana podloga za spavanje. Nudimo jednostruke i duple zračne dušeke u različitim dizajnima i veličinama, tako da lako možete pronaći madrac koji odgovara vašim potrebama. 

Zračni madrac je praktično rješenje

U JYSKu vam nudimo povoljne cijene i kvalitetne madrace na napuhavanje. Madrac na napuhavanje je neprocjenjiv u tako mnogo situacija u kojima je potrebno spavanje na podu. Ako idete na kampovanje ili prisustvujete muzičkom festivalu, onda je zračni madrac odlično rješenje. Zračni madrac je također zaista dobar i udoban krevet za goste. Brzo se naduvava, lako se pomjera i može se spakovati nakon upotrebe tako da ne smeta u vašem domu.

Ako idete na vožnju biciklom ili na "backpacking" avanturu, prostirka (obična ili samonapuhujuća) je najidealnije rješenje. Ako idete na aktivan odmor ili samo radite vježbe na podu dnevnog boravka, u JYSKu ćete pronaći i svoju novu prostirku tzv. yoga mat za vježbanje, jogu ili fitness.

Veliki izbor zračnih madraca i dodataka

U JYSKu ćete pronaći široku lepezu modela i razina kvalitete. Imamo madrace za jednu osobu, za dvije osobe i duple zračne madrace, a neki modeli dolaze sa ugrađenim električnim pumpama. Ukoliko kupujete zračni krevet bez ugrađene pumpe, naravno da u JYSKu možete kupiti zračnu pumpu koja odgovara madracu. U JYSKu imamo velik izbor modela pumpi, uključujući nožne pumpe, ručne pumpe i električne pumpe na baterije - sve po povoljnim cijenama.

U našem širokom asortimanu pogledajte i prostirke za jogu ili fitnes. Prostirke su lagane, mogu se smotati i ne zauzimaju puno prostora. Naši prostirke su dostupne u tradicionalnom ultra laganom modelu, te u mnogo udobnijem samonapuhujućem modelu. Ako planirate aktivan odmor ili ćete jednostavno raditi na podu vašeg dnevnog boravka, ne tražite dalje vašu novu podnu prostirku za vježbanje, nego svratite u JYSK.