Zračni madraci - praktično rješenje

Tražite li veliki, masivni ili mini zračni madrac koji je također idealan za djecu? U JYSKu vam nudimo povoljne cijene i kvalitetne madrace na napuhavanje. Madrac na napuhavanje je neprocjenjiv u tako mnogo situacija u kojima je potrebno spavanje na podu. Ako idete na kampiranje ili prisustvujete muzičkom festivalu, onda je zračni madrac odlično rješenje. Zračni madrac može poslužiti i kao odličan i udoban pomoćni krevet. Lagan je za pomjeranje i može se spakovati, tako da ne zauzima previše prostora u vašem domu.

    U JYSKu ćete pronaći široku lepezu modela i razina kvalitete. Imamo madrace za jednu osobu, za dvije osobe i duple zračne madrace, a neki modeli dolaze sa ugrađenim električnim pumpama. Ukoliko kupujete zračni krevet bez ugrađene pumpe, naravno da  u JYSKu možete kupiti zračnu pumpu koja odgovara madracu. U JYSKu imamo velik izbor modela pumpi, uključujući nožne pumpe, ručne pumpe i električne pumpe na baterije - sve po povoljnim cijenama.

    U našem širokom asortimanu pogledajte i prostirke za jogu ili fitnes. Prostirke su lagane, mogu se smotati i ne zauzimaju puno prostora. Naši prostirači na motanje su dostupni u tradicionalnom ultra laganom modelu, te u mnogo udobnijem samonapuhujućem modelu. Ako planirate aktivan odmor ili ćete jednostavno raditi na podu vašeg dnevnog boravka, ne tražite dalje vašu novu podnu prostirku za vježbanje, nego svratite u JYSK.