Otkrijte JYSKove jorgane sa vlaknastim punjenjem

U JYSKu nudimo jorgane sa vlaknastim punjenjem koji pružaju toplinu i udobnost. Da biste bili sigurni u svoj izbor, saznajte što vlaknasto punjenje znači za vaš san i kako se ono uspoređuje sa drugim vrstama punjenja. U našem asortimanu jorgane smo podjelili u tri kategorije: BASIC, PLUS i GOLD, ove kategorije olakšat će vam pretraživanje za najboljim kvalitetom po najpovoljnoj cijeni.  

Važnost i upotreba vlaknastog punjenja

Jorgan sa vlaknastim punjenjem nije samo udoban, već i pridonosi vašem zdravlju. Vlakna u ovom punjenju čuvaju toplinu, ali istovremeno dozvoljavaju cirkulaciju zraka. Takođe, takvi su jorgani lakši za čišćenje i često su otporniji na alergene. Kada birate jorgan, razmislite o njegovoj primjeni. Pitanje je da li vam je potreban za hladnije uslove ili kao dodatni sloj. Zapamtite, jorgan koji je dobar za jednu osobu ne mora biti idealan za drugu. Kvalitetan jorgan sa vlaknastim punjenjem može znatno poboljšati kvalitetu vašeg sna.

Karakteristike JYSKovih jorgana sa vlaknastim punjenjem

Naši jorgani dolaze u više boja: bijela, siva, zelena, plava, narandžasta. Kombinacija pamuka i poliesterskog vlakna osigurava trajnost i komfor. Jorgani su dizajnirani sa punjenjem od silikoniziranog poliesterskog paperja koje će očuvati i svoj volumen i izolacijska svojstva. Imaju i mekanu i kvalitetnu navlaku. 

Kako bi se svaki jorgan savršeno uklopio na vaš krevet dimenzije su 135x200 cm. Sa ovakvim dizajnom i materijalima, možete biti sigurni da će vaš jorgan ostati mekan i udoban godinama. 

Održavanje i savjeti

Jorgani se mogu prati na temperaturi do 60°C, što je dobro za uklanjanje grinja i alergena. Preporučujemo i redovno provjetravanje jorgana za očuvanje svježine i dugovječnost materijala. Ako je moguće, koristite blagi deterdžent i izbjegavajte sušenje u sušilici radi očuvanja oblika i volumena. Sa torbom za pohranu, olakšava se skladištenje kada jorgan nije u upotrebi. Ako se pridržavate ovih savjeta, vaš jorgan će zadržati svoje izvorne karakteristike dugo vremena, čime ćete osigurati bolji i zdraviji san.