Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Štepana deka, jastuci i vaza u bijeloj, bež i sivoj boji

Rustikalna i spokojna: nova kolekcija Nordic Mood

Nova Nordic Mood kolekcija stvara sklad u domu uz okrugle oblike i mirne boje.

“Ovom kolekcijom Nordic Mood fokusirali smo se na kombinovanje proizvoda koji stvaraju osjećaj sklada u domu. Istovremeno smo radili sa neutralnim nijansama poput bijele i bež sa nekoliko detalja u crnoj boji kako bismo održali mirnu skandinavsku estetiku,” kaže Tina Nymann, koja je menadžerka kategorije Kućanstva u JYSKu.

Tekstili za dom modernog, rustikalnog izgleda

Ukrasni jastuk HVITVEIS, na primjer, razbija svoj mekani izgled crnom linijom, dajući jednostavnom, prljavo-belom jastuku moderan, ali i rustikalan izgled. Iste nijanse mogu se videti i na štepanoj deki FAGERKLOKKE. Jastuk i deka se mogu kombinovati na stolici za trpezarijskim stolom, koja se može postaviti uz rustikalne tanjire TONE koji se uklapaju u taj stil.

Štepana deka i dva jastuka bijelih, bež i sivih tonova


Deku možete iznijeti i napolje kada je sunce, samo spakujte kuhinjske krpe poput SIVBLOMa u korpu AGNE kako biste se pripremili za proljetni piknik u bašti.

Dva jastuka u bijeloj, bež i sivoj boji i korpa

Skandinavske dekoracije sa rustikalnim dodirom

Kao i uvijek, proljetno vrijeme je promjenljivo, pa se proizvodi u ovoj kolekciji takođe fokusiraju na stvaranje prijatne atmosfere u vašem domu. Na primjer sa svijećom BOSSE i svijećnjakom KEVIN.


“BOSSE je još jedan primjer proizvoda gdje kombinujemo sirovi i mekani izgled i dobijamo svijeću od cementa, što joj daje rustikalni izgled. Ujedno smo dodali i riječ „Harmonija“ kako bismo stvorili prijatan osjećaj“, kaže Tina Nymann.

Policu za knjige možete ukrasiti svijećama i vazom kao što je SOFUS, koja se takođe drži okruglih oblika i svojim keramičkim izgledom nastavlja rustikalni stil.


Nordic Mood kolekcija dostupna je u našim prodavnicama i online od 29. aprila.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom