Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Moderne stolice u boji breskve i zdjela na stalku

"Peach Fuzz" - boja godine 2024

Pantone boja godine 2024. je osnažujuća „Peach Fuzz“ – nježna i mirna nijansa pijeska ili bež boje sa uočljivim nijansama kajsije, narandže i, naravno, breskve. Boja je izvedena iz egzotične i energizirajuće narandžaste boje breskve, ali sa mnogo blažim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se bez napora uklopi u svaki savremeni dom.

Peach Fuzz je nijansa puna mladalačke radosti, topline i relevantnosti. Kao što je izvršna direktorica Instituta za boje Pantone Leatrice Eiseman rekla u njihovom otkrivanju boje godine za 2024.: „U potrazi za nijansom koja odražava našu urođenu čežnju za bliskošću i vezom, odabrali smo boju koja zrači toplinom i modernom elegancijom. Kao što je naglasila Leatrice, svi volimo da smo bliži jedni drugima i da dijelimo životne radosti. Ona nastavlja: „[Peach Fuzz je] nijansa koja odjekuje saosjećanjem, nudi taktilnu toplinu i bez napora povezuje mladalačko sa bezvremenskim.”

Dodajte Peach Fuzz u svoj prostor prostoru kroz akcentne komade

Kao i sa svakim istaknutim trendom ili bojom, dodavanje njihovih akcentnih dijelova umjesto potpunog ulaženja u trend može biti odličan način da ih uklopite u svoj prostor. Dodajte male dodire boje u svoj dom, posebno dekor koji može biti upečatljiv središnji dio - ili koristite mekane tekstile kao što su ukrasni jastuci i deke kako biste još više omekšali svoj prostor. Pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu sa Pantoneovom Peach Fuzz, kao što su topla bijela, bež, boja pijesaka i kaki, ali i pepeljasto roza i nježno roza.

Nježne boje kao što su bež, smeđa, roze i topla bijela jako se dobro slažu uz Peach Fuzz jer boje stvaraju razigrani kontrast koji podiže ukupnu estetiku.

Pronađite još inspiracije za uređenje vašeg doma u našem kompletnom asortimanu kućnih dekoracija ili provjerite odabrane komade u blog postu o omiljenim dekoracijama naše menadžerke kategorije dekoracija za uređenje doma.

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima