Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 29. 2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Moderne stolice u boji breskve i zdjela na stalku

"Peach Fuzz" - boja godine 2024

Pantone boja godine 2024. je osnažujuća „Peach Fuzz“ – nježna i mirna nijansa pijeska ili bež boje sa uočljivim nijansama kajsije, narandže i, naravno, breskve. Boja je izvedena iz egzotične i energizirajuće narandžaste boje breskve, ali sa mnogo blažim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se bez napora uklopi u svaki savremeni dom.

Peach Fuzz je nijansa puna mladalačke radosti, topline i relevantnosti. Kao što je izvršna direktorica Instituta za boje Pantone Leatrice Eiseman rekla u njihovom otkrivanju boje godine za 2024.: „U potrazi za nijansom koja odražava našu urođenu čežnju za bliskošću i vezom, odabrali smo boju koja zrači toplinom i modernom elegancijom. Kao što je naglasila Leatrice, svi volimo da smo bliži jedni drugima i da dijelimo životne radosti. Ona nastavlja: „[Peach Fuzz je] nijansa koja odjekuje saosjećanjem, nudi taktilnu toplinu i bez napora povezuje mladalačko sa bezvremenskim.”

Dodajte Peach Fuzz u svoj prostor prostoru kroz akcentne komade

Kao i sa svakim istaknutim trendom ili bojom, dodavanje njihovih akcentnih dijelova umjesto potpunog ulaženja u trend može biti odličan način da ih uklopite u svoj prostor. Dodajte male dodire boje u svoj dom, posebno dekor koji može biti upečatljiv središnji dio - ili koristite mekane tekstile kao što su ukrasni jastuci i deke kako biste još više omekšali svoj prostor. Pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu sa Pantoneovom Peach Fuzz, kao što su topla bijela, bež, boja pijesaka i kaki, ali i pepeljasto roza i nježno roza.

Nježne boje kao što su bež, smeđa, roze i topla bijela jako se dobro slažu uz Peach Fuzz jer boje stvaraju razigrani kontrast koji podiže ukupnu estetiku.

Pronađite još inspiracije za uređenje vašeg doma u našem kompletnom asortimanu kućnih dekoracija ili provjerite odabrane komade u blog postu o omiljenim dekoracijama naše menadžerke kategorije dekoracija za uređenje doma.

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Stvorite svečani novogodišnji stol