Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Pamučni peškiri, mirišljava ulja i ostali dodaci za kupatilo postavljeni na bež podlozi

Pronađite inspiraciju u novoj Nordic Bath kolekciji

Dvaput godišnje Laurence Muller, naša kvalifikovana menadžerka kategorije peškira, kupatilskih tepiha, zavjesa za tuširanje i kupatilskog pribora, okuplja kolekciju elegantnih, odgovarajućih proizvoda za vašu inspiraciju. Kolekcija se zove Nordic Bath, a dostupna je u našim prodavnicama od 28. septembra.

"U ovoj kolekciji nastavljamo sa prioritizacijom korištenja održivijih materijala u našem asortimanu i stavljanja fokusa na blagostanje i dobrobit - i sve to u klasičnom skandinavskom dizajnu", kaže Laurence.

Dodaci za kupatilo od prirodnih materijala

Dozer sapuna i držač četkice za zube izrađeni od recikliranog stakla postavljeni na drvenu posudu


“Naš fokus na održivost vidljiv je sa našim novim dozerom sapuna ESSVIK i držačem četkica za zube izrađenim od 51% recikliranog stakla i GRS certifikatom. Prekrasna svjetloroza boja odmah će unijeti eleganciju u vaše kupatilo. Sveukupni izgled je miran i elegantan i ima jasne reference na prirodu ”, kaže Laurence.

Uskladite ESSVIK sa prirodnim i organskim dodacima, poput nove posude ARDALA i posude za odlaganje, izrađene od drveta manga sa FSC™ certifikatom  (FSC™ N001715).

Drvene posude i posuda sa rolerom za lice i sapunom


Nastavljajući sa novim proizvodima koji su prirodni i održiviji, nova VEGBY korpa za WC papir ili korpa za veš napravljena od morske trave, oboriće vas s nogu. VEGBY se savršeno uklapa u popularni trend dodavanja elemenata koji su izrađeni od prirodnih i održivijih materijala u vaš dom.

Svakodnevni luksuz sa mirišljavim uljima i rolerom za lice

“Pretvorite svoje kupatilo u utočište sa novom Nordic kolekcijom za kupatilo. Ovdje se možete prepustiti potpunoj brizi o sebi i napuniti energiju. Naš novi roler za lice VALLSTA izrađen od kamena žada opustiće vas i pružiti vam wellness osjećaj”, kaže Laurence.

Roler za lice od kamena od žada i tupferi za šminku za višekratnu upotrebu od pamuka i bambusa
VADBlazinice VAD bambus/pamuk 10 kom/p
7,50 KM/pak
10,- /pak
(0.75 /Jedinica)


Upotrebite naše VAD blazinice za višekratnu upotrebu kako biste uklonili sav višak proizvoda sa kože. Blazinice su izrađene od pamuka i bambusa i pakovane su u perivu pamučnu kesicu pa ih možete iznova koristiti. Ponesite našu VAD spužvu za kupanje sa sobom pod tuš i uživajte u njenoj piling svojstvima.


Upotpunite svoj kućni wellness našim novim mirisnim uljima MOHEDA, koja dolaze u craft bočicama od 120 ml, a proizvode se u Evropi. Dolaze u 3 nova mirisa i daće vašem domu miris prave skandinavske prirode.

Mekani, pamučni peškiri i tepisi za kupatilo

Sivi peškiri i beli peškir na klupi postavljeni na beijeli kupatilski tepih


Nordic Bath kolekcija ne bi bila potpuna bez spominjanja nekih od naših najkvalitetnijih peškira i kupatilskih tepiha. Naši peškiri IDRE izrađeni su od 70% pamuka i 30% recikliranog pamuka u modernoj vafl teksturi. Dodajte GIMO kupatilski tepih od 100% pamuka.

Saznajte više

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

Pretvorite kupatilo u svoju spa oazu

9 savjeta za uštedu energije ove zime

9 savjeta za uštedu energije ove zime

U fokusu: Serije peškira

U fokusu: Serije peškira