Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Prozor s različitim svijećnjacima i ruke u obliku srca

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Dan Zaljubljenih ne mora nužno biti dan prepun čokolade ili ruža. Ako želite provesti vrijeme sa svojom boljom polovicom, možete to učiniti i na jednostavniji način.

Pretvorite svoj dom u spa

Kupka je savršena metoda ako želite provesti vrijeme sa svojim partnerom, a ne želite potrošiti preveliku količinu novca. Počastite se luksuzom za koji ste inače prezauzeti u svom svakodnevnom životu. Provedite vrijeme sa partnerom u kadi i razmislite o masaži - vaša bolja polovica će sigurno uživati u tome. Za dodatni hygge doživljaj, postavite mirisno ulje i pretvorite prostoriju u spa. Ako želite imati osjećaj kao da ste u pravom spa centru, kupite prijatan bade mantil i par udobnih papuča.

Stvorite savršenu atmosferu uz pomoć kućnog kina

Pripremite svojoj boljoj polovini njihov najdraži film i ušuškajte se ispod tople deke. Naravno, uz vas neka budu i kokice. Ovo je jedno od najboljih rješenja ako želite proslaviti Dan zaljubljenih, ali ne želite da od tog dana pravite nešto pretjerano veliko. Kako bi ovo veče bilo još posebnije, postavite madrac na napuhavanje u dnevnu sobu te se ušuškajte uz par jastuka i jorgana. 


Nikako nemojte zaboraviti grickalice – dobar film zahtijeva veliku količinu hrane. Pobrinite se da kupite najdraže slatkiše i poslužite ih u zanimljivim zdjelicama

Sa večerom nikada ne možete pogriješiti

Naravno da je lijepo jesti u otmjenom restoranu, ali ostati kod kuće i napraviti prekrasnu večeru je nekada i bolje. Na taj način pokazujete svom partneru da ste uložili i volju i energiju u to posebno veče. Ako niste naročito dobri u kuhanju, ne brinite! Samo prekrasno postavljen stol vam već donosi mnogo bodova u očima vašeg partnera.

Postavite vazu na stol (uz lijepo cvijeće) i uz nju posložite dekorativne tanjire i čaše – takođe ne zaboravite na romantične svijeće! Partner će vam zasigurno biti zahvalan.

Sretan Dan zaljubljenih!

 

Saznajte više

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Favoriti kupaca: oprema za kupatilo

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom