Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Vanjska umjetna biljka u sivim saksijama za cvijeće i tri unutrašnje dekoracije

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Zelene biljke i cvijeće daju život i toplinu minimalističkom dizajnu enterijera, ali mogu imati i umirujuć učinak u domovima sa puno detalja i boja. Cvijeće i biljke savršeni su za upotpunjavanje prostora, ali ako nemate smisla za biljke i cvijeće, može biti teško održati ih na životu.

Neki će se možda namrštiti kada pomisle na umjetne biljke, ali nema razloga za to. U JYSKu prodajemo umjetno cvijeće i biljke najboljeg i najprirodnijeg kvaliteta. Zato možete jednostavno ukrasiti svoj dom – i unutra i napolju – umjetnim cvijećem i biljkama.

Zašto odabrati umjetne biljke? 

Prednosti umjetnih biljaka u odnosu na prave su brojne, pa ako ste još uvijek u nedoumici jesu li umjetne biljke nešto za vas, čitajte dalje.

Prvo, umjetne biljke su odlične zbog niskog nivoa održavanja. Ne treba razmišljati o tome da li ste ih zalili premalo ili previše. Vaše umjetne biljke će izgledati zeleno, svježe i zahtijevati minimalan trud od vas. To čini umjetne biljke savršenim rješenjem za vašu vikendicu ili ako puno putujete i često ste odsutni od kuće.


Još jedna prednost je što umjetne biljke možete postaviti gdje god želite. Ne treba uzimati u obzir sobnu temperaturu ili količinu svjetlosti.

Uz realistične umjetne biljke, vaš će dom uvijek izgledati svježe i privlačno. Koristite umjetne baštenske biljke kako bi vaša terasa ili balkon uvijek izgledali bujno i potpuno.

Dvije sive saksije sa umjetnim baštenskim biljkama


Konačno, umjetno cvijeće je dobro rješenje ako u domu postoji neko ko je alergičan, što znači da određene žive biljke ne smiju biti u kući.

Umjetne biljke koje mogu biti na otvorenom

Svako ima mjesto u bašti, na balkonu ili na terasi, gdje je malo teže stvoriti zelenu oazu. To može biti zato što ima previše sjene ili sunca ili nema vode. Negdje je vjetrovito, što otežava ukrašavanje biljkama i cvijećem. Ovdje umjetne biljke mogu biti od velike pomoći. Olakšajte sebi i ukrasite svoj spoljašnji prostor umjetnim spoljašnjim biljkama:


Umjetne baštenske biljke odlične su i kao pregrade između 'prostorija' na terasi. Ako imate luksuz velikog vanjskog prostora, onda upotrebite baštenske saksije za cvijeće kako biste odvojili vanjski dnevni boravak od trpezarije.


Sve što treba da uradite je da uživate u pogledu na predivne umjetne biljke i ne zaboravite da ih zaštitite za vrijeme lošeg vremena, baš kao što biste to učinili sa pravim biljkama.

Kako čistiti umjetne biljke

Umjetnim biljkama ne treba voda ili gnojivo i neće im opadati lišće kada duva vetar, ali umjetnem biljkama i dalje treba njega kako bi izgledale dobro. Posebno vam prašina može postati glavni problem kada su u pitanju umjetne biljke.

Neka vaše umjetno cvijeće izgleda lijepo tako što ćete ga jednostavno obrisati vlažnom krpom. Nije vam potreban nikakav poseban proizvod za čišćenje. Najčešće treba samo očistiti prašinu, koja se lako rješava vodom. Ali pazite da ih nježno osušite kako biste sačuvali njihov oblik i boju.

Saznajte više

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršene baštenske stolice

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol

Vodič: Kako odabrati savršen baštenski stol