Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je praznaKvalitet i sigurnost JYSK proizvoda
Za JYSK je od presudnog značaja da naši proizvodi dostižu i odgovaraju našim visokim standardima i mi pažljivo biramo naše dobavljače. Naši kupci osobno i redovno posjećuju fabrike da bi provjerili kvalitet naših proizvoda. Kada proizvodi pristignu u naša skladišta kontrola za kvalitet JYSKa ih ponovo provjerava prije nego što su poslani u naše prodavnice.
Osim toga mi sprovodimo testove za izdržljivost i sigurnost, u saradnji sa spoljašnjim partnerima za testiranje. Na primjer, mi testiramo za stabilnost i nesigurne supstance.
Pogledajte na video snimku iznad, kako se stvara kvalitet JYSKa.
 
Recenzije JYSK proizvoda
JYSK je primio više od 200.000 recenzija proizvoda od naših kupaca i prosječno su nas nagradili sa 4.3 od mogućih 5 zvijezdica. To ide zajedno sa našom predanošću za kvalitet, i to je nešto na šta smo veoma ponosni.
Želimo da našim mušterijama damo mogućnost da vide šta ostale mušterije misle, prije nego što kupe proizvod i sretni smo da dobijemo povratne informacije od naših mušterija. Ovu mogućnost pružaju recenzije sa interneta.
 
Kako mi izračunavamo rezultate?
Rezultat na našim web stranicama je prosječan prosjek, više od 200.000 pregleda naših kupaca. Recenzije proizvoda su sakupljene od mušterija u zemljama koje su dio JYSK Nordic.
 
Zašto mi upotrijebljavamo naš sopstveni sistem?
Postoji mnogo različitih načina da dobijete recenzije proizvoda na internetu. JYSK je međunarodna kompanija na međunarodnom nivou. Mi moramo da usporedimo iskustva mušterija sa našim proizvodima preko granica. Zbog toga smo stvorili naš sopstveni sistem za mušterije, kako bi ocijenili naše proizvode.