Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

3 ideje za uređenje kućne kancelarije

3 ideje za uređenje kućne kancelarije

Kreiranje i uređenje kućne kancelarije za dosta ljudi može biti vrlo zahtjevno. Imate li dodatnu sobu za kućnu kancelariju ili ćete morati da zauzmete kutak dnevnog boravka? Čime ćete opremiti svoju kancelariju i koliko ste upoznati sa ergonomijom? Možete započeti sa čitanjem naših savjeta - pripremili smo 3 ideje kako da uredite svoj home office.

Rad od kuće ima svoje prednosti, ali i mane. Prema našoj stručnoj menadžerki za kategoriju namještaja, Rikke Høst Moustgaard, fleksibilnost je ključ uspjeha. “Ono što nam je potrebno u kućnoj kancelariji je kombinacija mogućnosti i personalizovanih rješenja - ovo će nam pomoći da prilagodimo radni prostor tokom dana na ergonomsko prihvatljiv način”, objašnjava Rikke.

Inspirišite se našim verzijama radnih kutaka u tri različita izdanja: 

1: Ravna leđa i glavu gore uz podesivi stol

Kućna kancelarija sa podesivim stolom i gaming stolicom


U kućnoj kancelariji zdravo i ergonomsko sjedenje i držanje je vrlo bitno, kao i u pravoj kancelariji. Upravo zbog toga, stolica i stol ovdje igraju glavnu ulogu. Gaming stolica NIBE pruža udobnost koja vam je potrebna, kao i lumbalnu podršku, dok vam podesivi stol SLANGERUP omogućava promjenu pozicije kada god vi to poželite. Kažu da je najzdravija poza dok sjedite i radite – ona sljedeća – a to znači da ne treba dugo biti u istoj pozi dok radite. Podesivi stol omogućava vam fleksibilnost koja vam je potrebna.

2: Savjeti gejmera

Gamerski stol sa LED svjetlima i gamerska stolica u crnoj i zelenoj boji

Ko zna najbolje kako ostati koncentrisan satima ispred računara? Da, tako je, to su definitivno gejmeri! Gejmerski stol sa držačem za čaše i slušalice, LINDHOLM, pomaže vam da budete fokusirani i da vam stol bude uredan. 

3: Mali radni prostor za velike ideje

Home office sa radnim stolom i kancelarijskom stolicom


Ako imate mali stan, može se činiti nemogućim stvaranje ugodnog radnog mjesta u postojećem domu. No, HERLEV stol i komoda mogu stati i u najmanji ugao vaše sobe, pomoću njih možete stvoriti prijatno radno okruženje za stvaranje velikih ideja. Takođe, možete uzeti lijepu radnu stolicu koja je dobra i za vas i vaša leđa.

Više predloga za kućnu kancelariju

Saznajte više

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: EGELEV kolekcija

U fokusu: EGELEV kolekcija