Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Prekrivač za krevet u bež boji

5 odličnih razloga zašto koristiti prekrivač za krevet

Datum:

Kategorija: Spavaća soba

Tags: spavanje

Jeste li tip osobe koja voli uredan i sređen dom? Ili samo priželjkujete da jeste? Prekrivači su jednostavan način za stvaranje reda u spavaćoj sobi. Ali, postoje li neki nedostaci - pa što je konačno rješenje? Imamo neke odgovore u ovom blogu.


Prednosti prekrivača

1. Prekrivač dobro izgleda

Najočitija prednost upotrebe prekrivača jest naravno, da on lijepo izgleda. Prekrivač za krevet čini krevet ljepšim i urednijim nego šta izgleda samo sa posteljinom. Neki ljudi čak uspoređuju nepospremljen krevet sa prljavim posuđem u sudoperu koje ostane tijekom noći.

2. Sa prekrivačem vaša soba izgleda uvijek isto

Prekrivač osigurava da vaša spavaća soba ima dosljedan izgled, iz dana u dan. Vaša posteljina može imati sve moguće boje, ali s prekrivačem se ne morate brinuti da će se nešto vidjeti ispod kreveta - vaš krevet će uvijek izgledati isto.


3. Zaštita za vaš krevet i posteljinu

Prekrivač štiti krevet i posteljinu. Ako želite da vaš krevet i vaša posteljina traju, koristite prekrivač kao zaštitni sloj protiv prašine i prljavštine.

4. Luksuzni osjećaj u spavaćoj sobi

Sa prekrivačem možete stvoriti hotelsku atmosferu u vašoj spavaćoj sobi i zamišljati da ste na egzotičnom odmoru u udaljenom mjestu. To ne mora biti luksuzni prekrivač - samo dodajte par jastuka i bit ćete još bliže svom odmoru iz snova.


5. Postanite organiziraniji sa prekrivačem

Prekrivač za krevet inspirisat će vas da složite vaš krevet svaki dan. Možete li zamisliti da samo pokrivačem pokrijete krevet s gomilom popluna i jastuka? Ne, to bi izgledalo smiješno. Sa prekrivačem imate veći poticaj da složite krevet.


Nedostaci prekrivača

Svi se mi znojimo noću – točnije 2 decilitra tekućine "isparimo" svake noći. Zato je važno da krevet dobije šansu da se osuši prije nego što ga složite. Prašina se širi u vlažnom i toplom okruženju, a da biste zaustavili njezino gomilanje, nemojte složiti krevet dok se ne osuši. Ovisno o vremenu i okolini, možete ga složiti predvečer. Umjesto slaganja kreveta u jutarnjim satima prije posla, složite ga kada dođete kući s posla. Ujutro dobro protresite poplun i jastuke te zadržite poplun na rubu kreveta tijekom dana da prozračitei njega i madrac.

I to je stvarno sve od nedostataka. Kada idete u kupovinu prekrivača, imajte na pameti da bi trebao pokriti i površinu kreveta i sve strane da bi dobro izgledao te stvorio tu urednu, razrađenu i luksuznu atmosferu u spavaćoj sobi.