Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Set pamučne posteljine u svijetlo sivoj boji s slikom Menadžerkom kategorije Berit

Favoriti iz novog asortimana posteljina

Dva puta godišnje, naša stručnjakinja za posteljine, Senior menadžerka kategorije, Berit Stokholm Christiansen, otkrije nam svoje favorite među novim posteljinama u našem širokom asortimanu. "U svijetu koji se brzo mijenja potrebno nam je malo pozitive da bismo dan započeli na dobar način," kaže Berit i nastavlja: “Svaka od posteljina na koje ćemo se fokusirati u ovom blogu to ispunjavaju.”.  

ELLIE – sanjiva i udobna

Set posteljine ELLIE fantastičan je izbor ako želite lijep pamučni set visokog kvaliteta. Dok svijetlo siva boja čini da se pamučna tkanina ističe i da ju je užitak gledati, njena ljepota je u detaljima - set posteljine izvezen je malim, bijelim motivima koji dodaju šarmantnu notu njegovoj cjelokupnoj estetici.

Set posteljine ELLIE izrađen je od 100% pamuka vrhunskog kvaliteta koji nosi oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Broj niti tkanine je 144 što označava broj horizontalnih i vertikalnih niti korištenih po kvadratnom inču tkanine. Naravno, što je veći broj niti, tkanina će biti gušće tkana i stoga izdržljivija.

BARBO – bogata čokoladno smeđa

Set posteljine BARBO jedan je od naših favorita. Pored klasične tamnoplave i boje pijeska, popularna BARBO posteljina je sada dostupna i u čokoladno smeđoj boji.

BARBO je izrađena od 60% pamuka i 40% bambusove viskoze. Dodatak bambusove viskoze u tkaninu daje BARBO posteljini lijep, diskretan sjaj i mekoću poput svile – što znači da dobijate luksuznu, taktilnu i udobnu posteljinu za svoju spavaću sobu.

Set posteljine nosi oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®, a viskoza dobijena od bambusa ima FSC™ Mix certifikat (FSC™ N001715). Broj niti navlake za jorgan je 250 po kvadratnom inču, što je tipično za visokokvalitetni saten.

REGINA – odvažan, ali umirujući dizajn

Set posteljine REGINA jedna je od najatraktivnijih novosti u našem asortimanu. Ako volite monokromatsku paletu boja, a posebno ako ste ljubitelj nijansi boja bež i mocha, REGINA je savršena za dodavanje posebnog živahnog dodira koji će dodatno uljepšati vašu spavaću sobu. Njen upečatljiv dizajn čini ga pravim 'statement' komadom koji poziva živost i razigranost u dom na miran i prijatan način.

S brojem niti od 144 niti po kvadratnom inču, tkanina čini REGINA posteljinu izdržljivom. Uz to, navlaka za jorgan je izrađena od 100% kvalitetnog pamuka koji nosi oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

MIMMI – dragocjeni paisley motivi

Posljednji, ali ne i najmanje važan, među Beritinim favoritima je jedinstveni set posteljine MIMMI, sa upečatljivim paisley motivima koji su povratak na dizajnerske trendove ranijih decenija. Ovaj set prihvata nedavni trend uključivanja težih, utemeljenih dizajna u jakim bojama inspirisanih prirodom, nudeći savremeni preporod paisley boja u modernim spavaćim sobama – a vama topao i udoban set posteljine. Sa svojom posebno toplom zemljanom paletom boja sa akcentima azurno plave, MIMMI set posteljine sigurno će biti odvažan i privlačan dizajn u vašoj spavaćoj sobi.

MIMMI ima broj niti od 200 što je tipično za visokokvalitetni saten. Dodatno, navlaka za jorgan izrađena je od mekanog, 100% pamučnog satena koji ima oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
 

Plahta VANJA

Plahta VANJA je odlična opcija ako ste u potrazi za novom plahtom. Lako se može uklopiti s vašom postojećom posteljinom jer dolazi u bijeloj, tamnoj boji pijeska, bež i antracit sivoj boji. Ovo vam pruža svestranu, pristupačnu i udobnu opciju za posteljinu koja upotpunjuje vaše novi set navlake za jorgan i jastučnice.

VANJA je izrađena od mješavine 65% pamuka i 35% liocela. Liocel, izrađen od drvenih vlakana, pomaže u upijanju vlage i njenom prijenosu dalje od vašeg tijela, što je ključna prednost korištenja mješavine pamuka i liocela.

Osim toga, liocel čini tkaninu vrlo mekom i izdržljivom, a za njenu proizvodnju potrebno je manje vode u poređenju sa konvencionalnim pamukom. Baš kao i naši setovi posteljina, uključujući Beritine omiljene proizvode, plahta VANJA ima oznaku certifikata STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Za više inspiracije za uređenje vaše spavaće sobe, pogledajte i ostale favorite iz našeg asortimana.

Saznajte više

Uljepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Uljepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Vodič u 9 koraka: Kako izabrati odgovarajući krevet

Vodič u 9 koraka: Kako izabrati odgovarajući krevet

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje

Sofe za spavanje, sjedenje i odlaganje