Odsanjajte u izvrsnom kompletu posteljine

Kada je u pitanju odabir odgovarajuće posteljine, udobnost je izuzetno važna. Dok neki ljudi vole deblju, toplu posteljinu drugi preferiraju tanku i glatku. Među materijalima za komplet posteljine u JYSKu ćete pronaći sljedeće:

  • Pamuk
  • Krep
  • Saten
  • Poliesterska mikrovlakna

Posteljina je dostupna u širokoj lepezi boja i dezena uključujući dizajne sa cvijećem, raznim likovima, prugama, krugovima i još dosta toga. Možete takođe izabrati jednobojni komplet posteljine da bi stvorili opušteniju atmosferu u spavaćoj sobi.

Neki kompleti posteljine imaju različite boje na svakoj strani tako da je za novi izgled možete samo možete prevrnuti. Na primjer, možete izabrati da kombinirate svijetloplavu stranu jastuka i tamnoplavu stranu jorgana i jednostavno da promijenite cjelokupni izgled da odgovara vašem raspoloženju.

JYSK ima veliki izbor kompleta posteljine raznih veličina što znači da možete biti sigurni da ćete naći upravo odgovarajući komplet koji odgovara vašim jorganima i jastucima. Možete pogledati izbor ovdje na našoj web stranici ili navratiti u najbližu JYSK prodavnicu da ih pogledate i opipate lično.

Svoju posteljinu možete zaštititi sa atraktivnim prekrivačem za krevet iz našeg asortimana.

Flanel - PLUS ?

Glatka - PLUS ?

Glatka - GOLD ?

Krep - PLUS ?

Saten - GOLD ?