Prekrasne posteljine izvrsnog kvaliteta

Posteljina treba biti oku ugodna i mekana za spavanje. U JYSKu nudimo široku paletu različitih setova posteljine u prekrasnim bojama, raznih dimenzija, izrađenih od kvalitetnih materijala - tako svako može pronaći savršenu posteljinu za sebe. Bilo da tražite posteljinu sa crtama i šarama, raznim likovima, cvjetnim dezenom ili jednobojne, i bez obzira da li se radi o posteljini za jednostruki ili dupli jorgan, naći ćete je u JYSKu. A nudimo vam i i prekrasne posteljine za djecu i bebe. U našem asortimanu posteljina za vas uvijek imamo dobru ponudu i najbolje akcijske cijene, stoga istražite naš asortiman i inspirišite se.

Niste sigurni kakvu posteljinu izabrati? Pročitajte naš blog i saznajte koje smo posteljine istaknuli za vas iz našeg novog asortimana -  pročitajte više ovdje.

113 proizvodi
  113 proizvodi

  Sanjajte u izvrsnom kompletu posteljine

  Kada je u pitanju odabir odgovarajućeg seta posteljine, udobnost je izuzetno važna. U našim krevetima provodimo trećinu svog dana, pa je sasvim logično da želimo kvalitetnu i mekanu posteljinu u kojoj ćemo se dobro naspavati. Posteljina može doprinijeti dobrom snu, ali i lijepom izgledu spavaće sobe. Neki preferiraju deblju i topliju posteljinu, dok su drugi više za tanku, mekanu i glatku tkaninu.

  U JYSKu ćete pronaći setove posteljine od različitih materijala i to:

  • Pamuk - posteljina od predivnog prirodnog materijala sa dobrim svojstvima upijanja. Nudimo vam različite vrste pamučne posteljine. Uključujući pamučni perkal koji je gusto tkani pamuk - izuzetno izdržljiv i prani pamuk, prirodno istrošenog izgleda.
  • Pamučni saten - mekana luksuzna posteljina ekskluzivnog pamučnog tkanja.
  • Flanel - lagano "izgreban" i brušen pamuk koji ima mekanu površinu i vrlo je topao.
  • Krep - prirodni materijal koji dobro upija znoj, prozračan je i ima sebi karakterističan nabrani izgled.
  • Poliesterska mikrovlakna - udobna i izdržljiva posteljina koja se ne skuplja i ne uvija.

  Naši setovi posteljine za dječake i djevojčice izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka. Što veći broj niti odaberete, to je materijal mekši i čvršće tkan.

  Neki kompleti posteljine imaju drugačiju boju na svakoj strani tako da za novi izgled spavaće sobe možete samo prevrnuti jorgan na drugu stranu. Na primjer, možete izabrati da kombinujete svjetloplavu stranu jastuka i tamnoplavu stranu jorgana i tako jednostavno da promijenite cjelokupni izgled da odgovara vašem raspoloženju.

  JYSK ima veliki izbor kompleta posteljine raznih veličina što znači da možete biti sigurni da ćete naći upravo odgovarajući komplet koji odgovara vašim jorganima i jastucima. Možete pogledati izbor u našem webshopu ili posjetiti najbližu JYSK prodavnicu da ih pogledate i opipate lično.

  Svoju posteljinu možete zaštititi sa atraktivnim prekrivačem za krevet iz našeg asortimana.

  Dimenzije posteljina

  U ponudi imamo posteljinu za standardne jorgane dimenzija 140x200 cm, ali su sve popularnije i duple posteljine za duple jorgane dimenzija 200x220 cm, pa u našem asortimanu možete pronaći i većinu posteljina u ovoj dimenziji. Posteljina za bebe dolazi u veličini 90x135 cm. JYSK vam nudi širok izbor kompleta posteljine raznih veličina, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći upravo onaj set koji odgovara vašim jorganima i jastucima.