Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Gejmerska stolica od umjetne kože sa lumbalnom podrškom

Gejmerska stolica od umjetne kože sa lumbalnom podrškom

JYSK vam sa ponosom predstavlja jednu od naših najudobnijih gejmerskih stolica - NIBE. Ova stolica kombinuje tradicionalne karakteristike visoko kvalitetne gejmerske stolice sa potpuno drugačijim izgledom. Vjerujemo da je gejmerima potrebna kvalitetna oprema da i sami postanu legende.

Stolica je napravljena od mekane pjene i umjetne kože zanimljivog uzorka. Dizajn je zašiven tako da traje što duže, a umjetna koža u kombinaciji sa pjenom osigurava udobnu i pouzdanu stolicu koja će zadržati oblik tokom svoje upotrebe.

Crna gejmerska stolica sa lumbalnom podrškom i jastukom za vrat


 

NIBE gejming stolica ima ergonomske karakteristike koje su vam na raspolaganju. Odlikuju je podesiv naslon, podesivi nasloni za ruke i leptir mehanizam, i stolica je spremna za maratonske igre.

Mehanizam leptira osigurava sigurnu i stabilnu funkciju naginjanja leđa, a u kombinaciji sa potpunom funkcijom naslanjanja od 135 stepeni, omogućava istezanje i oslobađanje stresa kičme u sjedećem položaju. Uz stolicu dolazi jastuk za vrat i jastuk za lumbalnu podršku. Naslon za ruke omogućava kretanje prema gore i prema dolje i mogućnost pomjeranja prema unutra ili van.

Sa kvalitetnim nagibnim mehanizmom i teškim i visokim najlonskim bazama, NIBE stolica više je nego sposobna za podešavanje visine.

Višeslojna pjena znači duže udobno igranje

Sjedište na crnoj gejmerskoj stolici


Punjenje od pjene na sjedištu sprječava vas da udarite u drveni dio sjedišta. Slojevito je na način da pjena omogučava duži vremenski period zadržavanja oblika i gustoće. Jastuci od pjene i na sedištu i na naslonu su dobili slojeviti tretman za produženje njihovog trajanja.

2D mekani sloj naslona za ruke

Crna gejmerska stolica sa podesivim naslonima za ruke


Statičkim naslonima za ruke nedostaju ključne komponente kada je riječ o ergonomskom reljefu. Zbog toga je NIBE opremljena podesivim naslonima sa više osi koje se mogu prilagoditi bilo kojem položaju koji odaberete.

Potpuni nagib

Gejmerska stolica sa opcijom naginjanja

 

NIBE stolica ima potpunu funkciju nagiba do ugla od 135 stepeni. Funkcija nagiba je odlična za periode opuštanja i odmora. Jednostavno povucite polugu i naslonite se, aktivno oslobađajući stres sa kičme i donjeg dijela leđa.

Nagnite stolicu koristeći mehanizam leptira

Crna gejming stolica sa leptir mehanizmom koji dozvoljava naginjanje stolice

 

Mehanizam leptira omogućava slobodno i glatko naginjanje kada je vrijeme za opuštanje. Položaj se može zaključati u uspravnom položaju ili otključati za naginjanje sjedišta po volji. Podesite napetost nagiba na dugmetu ispod sjedišta za glatko ili čvrsto naginjanje.

XL 60 mm točkići za oslobađanje pritiska presvučeni umjetnom kožom

Mekani točkići prekriveni umjetnom kožom dozvoljavaju glatko klizanje po bilo kojoj površini zahvaljujući XL točkovima od 60 mm.

Prvoklasno dizajnirana umjetna koža

NIBE stolicu krasi stilski dizajn koji ne ostavlja ništa dodatno za poželjeti. Umjetna koža je prošivena i umotana u dizajn saća koji se ističe iz gomile. Šestougaoni dizajn ne ometa udobnost, a koža još uvijek može podijneti silu i tečnost. 

NIBE stolica je dostupna u JYSKu od 24. jula 2020.

Saznajte više

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: EGELEV kolekcija

U fokusu: EGELEV kolekcija