Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani spavanja - Uštedite do 60%!

Kupljen proizvod možete vratiti kada god poželite

Datum:

Kategorija: Razno

Tags: online kupovina, povrat

Samo zato što ste nešto kupili online ne znači da trebate imati problema s povratom artikla. Zbog toga smo mi u JYSKu pojednostavili stvari. Ukoliko želite da vratite ili zamijenite proizvod to možete uraditi na jednostavan način, a mi vam garantiramo povrat novca bez vremenskog ograničenja uz dokaz o kupovini - račun. Ovo pravilo se odnosi na proizvode koji su kupljeni u prodavnici, ali i za proizvode koji su kupljeni online.

Kupite online - vratite u prodavnicu

Proizvode koje ste kupili online možete zamijeniti ili vratiti u bilo kojoj našoj prodavnici. Donesite proizvod i dokaz o kupovini, a naši zaposlenici će vam pomoći.
Ukoliko želite vratiti proizvod na isti način na koji vam je dostavljen, i to je moguće. Jednostavno kontaktirajte našu Korisničku službu.


Provjerite dostupnost proizvoda

Prije odlaska u neku od naših prodavnica, provjerite dostupnost proizvoda u vašoj lokalnoj prodavnici i kupite ono po šta ste došli. Dostupnost naših proizvoda možete na jednostavan način provjeriti na JYSK.ba. Dostupnost proizvoda ažurira se na svakih 15 minuta.

Želite li biti sigurni da vas vaš proizvod čeka spreman u prodavnici? Rezervišite ga putem opcije 'Click and collect'. Ukoliko je proizvod dostupan u prodavnici koju ste izabrali, mi ćemo ga ostaviti sa strane za vas, a vi ga možete preuzeti već nakon samo jednog sata.