Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Trend Blistava nova godina u JYSKu

Neka praznici blistaju i sjaje

Datum:

Kategorija: Nova Godina

Tags: nova godina, praznične dekoracije

Ove sezone vas pozivamo da proslavite blistavu, sjajnu i svjetlucavu Novu godinu sa odabranim artiklima iz novih trendova u JYSKu: moderna blistava Nova godina sa elegantnim, misterioznim i sanjivim ugođajem.

Vaza sa svijećom na stoliću pored ukrasnog jastuka s novogodišnjim motivima

Kada dani postanu kraći, a vrijeme hladnije, upalite svijeće i udobno se smjestite u vašem domu. I prije nego šta ste očekivali, najljepše doba godine je tu: Stigla je Nova godina!

Ako želite tradicionalni praznični ugođaj, pogledajte JYSKov trend Tradicionalna, crvena nordijska Nova godina.

Upalite novogodišnje lampice i napravite slatke dekoracije u vašem domu. Nemojte se ustručavati upariti svijećnjake električnog sjaja, mekih i toplih nijansi.

Novogodišnje jelkice od drveta i sa zlatnim dekoracijama

Koristite svjetlucave svijećnjake koji stvaraju nevjerovatan sjaj u vašem domu i okitite jelku u tkaninu i drvo sa svjetlucavim izgledom. Na primjer, maleni svijećnjak HALM izgledat će šarmantno na prozoru zajedno sa božićnom jelkom RERER.

Svijećnjaci u obliku čaše sa šljokicama pored ukrasnih jelkica izrezanih od drveta

Kreirajte opuštajući i „cool“ praznični ugođaj u vašoj dnevnoj sobi sa jastucima dekorisanim sjajnim prazničnim motivima. Jastuci u obliku zvijezde u kombinaciji sa dekoracijama, lagan su i zadovoljavajući način za dobrodošlicu novoj godini.

Ukrasne jastučnice sa novogodišnjim detaljima

Pobrinite se za to da uložite malo više truda u zamotavanje poklona. Kao što svi znamo, radost primanja poklona je velikoj mjeri radost iščekivanja.

Zelena ukrasna kuglica pored srebrnog novogodišnjeg paketa

Upotpunite vaš dom elementima iz prirode – nemojte stati kod novogodišnje jelke. Iskoristite ukrasne grane poput drveta ariša kako biste stvorili netradicionalno, ali poznato uređenje prostora.

Moderne metalne novogodišnje jelke u srebrnoj i zlatnoj boji

Novogodišnji nadstolnjak bijele boje sa zlatnim detaljima na stolu od masivnog tamnog drveta

Blistava Nova godina inspirisana je svjetlom koje daje zlatna i srebrna boja. Obe boje imaju svoje karakteristike i prednosti kojima možete upotpuniti vaše praznično uređenje doma.

Elegantni novogodišnji ukras u obliku zvijezde i lampice u obliku žira pored srebrnog paketića

Koji je vaš omiljeni novogodišnji trend? Blistavi ili crveni? Pišite nam u komentarima i pročitajte više novogodišnjih blog postova na linku.

[][]