Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Novogodišnje lampice, ukrasni pladanj sa kuglicama i ukrasima

Savjeti za pravu zimsku priču u vašem domu i izvan njega

Kako dani postaju kraći i vrijeme hladnije, imamo potrebu osvijetliti tamne zimske večeri. Još od prahistorijskih vremena ljudi su imali potrebu stvoriti svjetlo u tami. Danas se ne trebamo truditi da zapalimo vatru - i ne trebamo čekati da dođe decembar da bismo počeli sa postavljanjem toplih i istaknutih svjetala pored ceste, u bašti ili na balkonu. Kada postane mračnije, pogledamo kroz prozor i uživamo u pogledu na novogodišnje lampice postavljene oko drveta, uz ogradu ili one sa krova.

Svjetleće drvce ispred zida kuće


Možete dodati i svečano osvjetljenje u vašu baštu ili čak na balkon sa nemarno raspodijeljenim, malenim, upečatljivim zvjezdicama na našem svjetlećem drvcu YGGDRASIL.

Svjetleća drvca u dvorištu

Nemojte zaboraviti uzeti u obzir potrošnju struje, kao i komšije kada postavljate lampice na balkon ili u baštu. Ne želite im smetati, na primjer, osvjetljavajući njihovu spavaću sobu.

Vijenac sa LED svjetlima

Međutim, u nekim se zemljama održava takmičenje za najljepše praznično uređenje dvorišta. Iako se ne takmičite ni sa kim, vanjska novogodišnja dekoracija prekrasan je način da poželite gostima dobrodošlicu u vaš dom.

Novogodišnje lampice unutar doma

Nakon šta ste se pobrinuli za vaš vanjski prostor, vjerovatno želite ukrasiti i vašu dnevnu sobu ili trpezariju. Dok se približavamo zimskim praznicima i Novoj Godini, približavamo se najčarobnijem dobu godine, a ništa ne stvara svečaniju atmosferu od lampica.

Svijetlići ukrasi srca i zvijezde

Stvorite svijetlu i ugodnu atmosferu u svojem domu sa toplim osvjetljenjem uz pomoć fenjera i svijećnjaka.

Crveni fenjer i svijećnjaci sa prazničnim detaljima

Postavite rasvjetu oko vrata ili prozora i dodajte malo čarolije u uređenje vašeg doma. Nemojte zaboraviti zapaliti svijeće da biste stvorili mali kutak ili gnijezdo gdje se možete smjestiti uz dobru knjigu i pjesmu Last Christmas koja svira u pozadini.

 

 

Saznajte više

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana

Nordic Mood: mali namještaj unosi velike promjene

Uljepšajte svoj dom veselim ljetnim bojama