Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Novogodišnje lampice, ukrasni pladanj sa kuglicama i ukrasima

Savjeti za pravu zimsku priču u vašem domu i izvan njega

Kako dani postaju kraći i vrijeme hladnije, imamo potrebu osvijetliti tamne zimske večeri. Još od prahistorijskih vremena ljudi su imali potrebu stvoriti svjetlo u tami. Danas se ne trebamo truditi da zapalimo vatru - i ne trebamo čekati da dođe decembar da bismo počeli sa postavljanjem toplih i istaknutih svjetala pored ceste, u bašti ili na balkonu. Kada postane mračnije, pogledamo kroz prozor i uživamo u pogledu na novogodišnje lampice postavljene oko drveta, uz ogradu ili one sa krova.

Svjetleće drvce ispred zida kuće


Možete dodati i svečano osvjetljenje u vašu baštu ili čak na balkon sa nemarno raspodijeljenim, malenim, upečatljivim zvjezdicama na našem svjetlećem drvcu YGGDRASIL.

Svjetleća drvca u dvorištu

Nemojte zaboraviti uzeti u obzir potrošnju struje, kao i komšije kada postavljate lampice na balkon ili u baštu. Ne želite im smetati, na primjer, osvjetljavajući njihovu spavaću sobu.

Vijenac sa LED svjetlima

Međutim, u nekim se zemljama održava takmičenje za najljepše praznično uređenje dvorišta. Iako se ne takmičite ni sa kim, vanjska novogodišnja dekoracija prekrasan je način da poželite gostima dobrodošlicu u vaš dom.

Novogodišnje lampice unutar doma

Nakon šta ste se pobrinuli za vaš vanjski prostor, vjerovatno želite ukrasiti i vašu dnevnu sobu ili trpezariju. Dok se približavamo zimskim praznicima i Novoj Godini, približavamo se najčarobnijem dobu godine, a ništa ne stvara svečaniju atmosferu od lampica.

Svijetlići ukrasi srca i zvijezde

Stvorite svijetlu i ugodnu atmosferu u svojem domu sa toplim osvjetljenjem uz pomoć fenjera i svijećnjaka.

Crveni fenjer i svijećnjaci sa prazničnim detaljima

Postavite rasvjetu oko vrata ili prozora i dodajte malo čarolije u uređenje vašeg doma. Nemojte zaboraviti zapaliti svijeće da biste stvorili mali kutak ili gnijezdo gdje se možete smjestiti uz dobru knjigu i pjesmu Last Christmas koja svira u pozadini.

 

 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima