Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Dva primjera kako možete koristiti zavese za razdvajanje prostorija: Za spavaću sobu i za kućnu kancelariju

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Zavjese su pravi višenamjenski dodatak domu. Ne samo da vas štite od sunca, održavaju kuću toplom ili hladnom, stvaraju privatnost od znatiželjnih pogleda sa prozora, već ih možete koristiti i usred sobe za stvaranje zasebnih područja.

Stvorite spavaću sobu u dnevnoj sobi

Kada djeca odrastu, poželit će svoju sobu, ostavljajući vama dnevni boravak kao spavaću sobu. Ako imate veliki dnevni boravak, zašto ne biste stvorili zaseban prostor za svoj krevet, koristeći zavjese?  Okačite zavjese sa plafona i pomoću njih podijelite sobu na dva dijela. Na taj način vaš dnevni boravak može imati kutak za krevet, a ostatak služi pravoj svrsi. Ako vam se ne namješta krevet, samo navucite zavjese tokom dana.

Pobrinite se da zavjese imaju boju koju smatrate umirujućom i prikladnom za spavanje. Bijele zavjese poput MARISKO zavjesa su bezvremenski izbor koji će se lako uklopiti u svako uređenje.

Bijele zavjese u funkciji razdvajanja područja za spavanje u dnevnoj sobi

''Nevidljivi'' home office

Zavjese možete koristiti i da stopirate poglede prema vašem home office-u danima kada ne radite.

Svoj home office možete smjestiti u veliki dnevni boravak. Za vrijeme slobodnih dana ili nakon radnog vremena, ko želi da se podsjeća na zadatke i posao? Jednostavno navucite zavjese, a i vaše obaveze sa njima. Zavjesa, poput bež AUSTRA, elegantna je i slaže se sa mnogim drugim bojama, a istovremeno je lijepa pozadina za vaše sastanke online.

Zavjesama odvojite različita područja u dnevnom boravku

Čak i ako ne osjećate potrebu da navučete zavjese radi pogleda na određenu zonu u prostoriji, možete upotrijebiti zavjese za stvaranje ušuškane atmosfere. BOLMEN zavjese su dostupne u dvije boje: toplo siva i prljavo bijela. Obje su laganog i prozračnog izgleda i mogu vam pomoći u kreiranju prijatne i intimne atmosfere.

Uredno i organizovano okruženje za spavanje može poboljšati vaš san, tako da je sakrivanje nereda i odjeće odlična ideja. Lako možete da napravite walk-in garderobu u spavaćoj sobi, koristeći zavjesu da sakrijete stalak za odjeću i korpe za rublje van vidokruga.

Saznajte više

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

Uljepšajte svoj dom namještajem od ratana

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

Vodič: Kako izabrati tepih?

Vodič: Kako izabrati tepih?

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju

Prigrlite Japandi stil uz SOLLERUP kolekciju