Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Tradicionalna nordijska nova godina

Šta mislite o crvenom Božiću i Novoj godini?

Datum:

Kategorija: Nova Godina

Bliži se Nova godina i vrijeme je da razmislite o vašem prazničnom uređenju doma, odražava li on stil koji vi volite i ličnost kakva jeste. Sviđa li vam se sjajna blistava Nova godina sa mnogo srebra i zlata ili želite istražiti nordijski Božić/Novu godinu koja se spaja sa stilom “Hygge”.

Tradicionalni nordijski novogodišnji ukrasi obično dolaze u crvenoj ili zelenoj boji. Šarmantni patuljci i maleni ukrasi sa likom Djed Mraza koji imaju kape i bradu djeluju simpatično i pomalo duhovito. Novogodišnji patuljci raznih veličina i oblika pored umjetne jelke sa led lampicama

Novogodišnji patuljci u sivim i crvenim bojama


Jednostavne grančice u crvenoj ili krem boji stvaraju slatko i nježno uređenje vašeg doma.


Ukrasne graničice sa crvenim bobicama u bijeloj vazi pored umjetne jelke


U Danskoj volimo nedelje u decembru jer jedni druge darujemo malenim poklonom. To čini iščekivanje do Božića, a i Nove godine malo lakšim.


Novogodišnji paketići u crvenim i rozim nijansama okačeni na bijelu zidnu vješalicu


Oslobodite svoju kreativnosti i okitite jelku vašim najdražim ukrasima. Na primer, koristite novogodišnje kuglice HELIOTROP ili keramičke ukrase u obliku srca sa raznim natpisima.JYSKov asortiman proizvoda takođe uključuje raznu selekciju novogodišnjih lampica koje mogu osvijetleti kuću ili vrt. U ponudi su tradicionalne novogodišnje lampice i lampice sa lijepim detaljima. Na primer, lampice GRENDAL, oblikovane su poput malih šumskih gljiva.  


Tri mala novogodišnja patuljka sa crvenim i crveno-bijelim kapama pored ukrasnih svjetlećih pečurki


Praznična večera i tradicije koje u centar pažnje stavljaju hranu uopšteno su vrlo popularne u Danskoj. Zato je bitno imati lijepo uređen praznični stol.

Crveno-bijeli praznični stolnjak i sivo-bijeli nadstolnjak na prazničnom stolu


Suptilan i pomalo djetinjast smisao za humor igra glavnu ulogu u danskom božićnom i novogodišnjem uređenju prostora.


Staklena čaša sa ručkicom, poklopcom i slamkom ukrašena novogodišnjim sličicama


Možete staviti poklone koje ste već kupili na neko vidljivo mjesto. Oni će zasebno djelovati kao dekoracija, a zbog toga što su na vidljivom mjestu, želite uložiti dodatni trud za njihovo pakovanje. Ako imate djecu, ovo može biti ipak preveliko iskušenje za njih …


Novogodišnji pokloni na roze kolicima s točkićima