Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Skandinavski praznični dekor poput jastučica i deka

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Praznici nam stižu! Za mnoge širom svijeta – a naravno i u JYSKu – praznici su zaista sinonim za hygge. Kako bismo rano dočekali ovogodišnju prazničnu sezonu, nova kolekcija Nordic Mood prikazuje liniju tipičnih skandinavskih božićnih i novogodišnjih ukrasa koji su must-have.

Nova kolekcija prikazuje bezvremenske elemente tradicionalnog nordijskog Božića kao što su srca, jelke i zvijezde, zajedno sa uvijek šarmantnim skandinavskim patuljcima sa svojim prepoznatljivim crvenim šeširima. Bogate, sofisticirane nijanse klasične zelene i crvene dopunjuju toplu bijelu i zemljane tonove, što rezultuje kombinacijom boja koja obuhvata tradicionalni Božić u proslavi radosne nostalgije. Nova praznična kolekcija Nordic Mood bit će dostupna od kraja septembra, dajući vam dovoljno vremena da budete potpuno spremni da uživate u vjerovatno najboljem periodu godine.

Praznične crvene i zelene šolje i dekorativni novogodišnji ukrasi u obliku srca

Praznična šolja GULLTOP sigurno će donijeti malo veselja vašoj prazničnoj sezoni. Ove udobne keramičke šolje, koje podsjećaju na klasične emajlirane šolje, dostupne su u živopisnoj crvenoj i tamno zelenoj boji, ukrašene šarmantnim novogodišnjim motivima. Bez obzira da li pijuckate vrući kakao ili svoj omiljeni praznični napitak, GULLTOP šolja će unijeti dašak radosti i prazničnog duha u bilo koji topli napitak u kojem uživate sa porodicom i prijateljima.

PISSEL ukrasno novogodišnje srce u crvenoj ili zelenoj boji je preokret tradicionalnog skandinavskog pletenog novogodišnjeg srca. Sa svojim ljupkim, zaobljenim oblikom, PISSEL je upečatljiv praznični ukras koji će sigurno učiniti vaš dom malo veselijim.

Novogodišnji patuljak sa crvenom kapicom i novogodišnji crveni svijećnjak

Od keramike i limenih kutija do mekanog, druželjubivog patuljka – MUGGLESTEN ​​je već sada jedan od prazničnih favorita. Nestašni patuljak dolazi sa poznatim crvenim šeširom i slatkim okruglim nosom. Da li nosi vuneni džemper ili samo ima veliku, čupavu, sijedu bradu? To je na vama da odlučite.

Kada je u pitanju tradicionalni skandinavski Božić, svijećnjak HILDEGUN je odličan primjer modernog shvatanja postojećih tradicija. Njegov minimalistički, geometrijski oblik i LED svjetla donose dekoraciju i udobnost u jednoj kombinaciji, omogućavajući vam da osvijetlite svoje prozorske daske tokom zimskih praznika.

Udobna dnevna soba sa skandinavskim prazničnim dekoracijama
Umjetne graničice u zelenoj vazi sa skandinavskim novogodišnjim dekoracijama
Praznični ukrasni jastučići

Nova Nordic Mood  novogodišnja kolekcija uključuje praznične dekorativne komade koji će sigurno unijeti duh praznika u vaš dom i najbolje od božićne radosti.

Umjetne granlice i skandinavske novogodišnje dekoracije

Kao i mnogi drugi artikli u novogodišnjoj Nordic Mood kolekciji, ukrasi COVELLIN takođe slave tradicionalni skandinavski praznični dekor. Sa jednim predmetom u bijeloj i zlatnoj boji u obliku klasičnog anđela, a drugim u crno-zlatnoj boji u obliku osmokrake zvijezde, ovi ukrasi su sjajni primjeri kako minimalistička jednostavnost može donijeti praznično veselje u vaš dom. Postavite COVELLIN ukrase na svoju novogodišnju jelku, na jeline ili borove grančice ili gdje god mislite da bi mogle da uljepšaju raspoloženje prazničnom radošću.

Svijećnjak u obliku zvijezde sa svijećom i LED keramička jelkica

Svijećnjak RUTILKVARTS je izrađen u obliku zvijezde. Njegova visina i detalji od mesinga daju držaču svijeća savremeni izgled dok se i dalje dobro uklapa sa tradicionalnim prazničnim dekorom. RUTILKVARTS savršeno odgovara prazničnim svijećama poput NELLIK, LED svijeće suptilno ukrašene zlatnim zvijezdama. Za prijatniji ambijent, jelkica VILJE sa LED osvjetljenjem je savršena za uljepšavanje atmosfere, omogućavajući da se praznična radost proširi u svaki kutak vašeg doma.

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima