Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Proizvode naručite do 14.12.2023. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine. 

Providna zavesa ispred regala i bež zavjesa ispred kreveta

Stilizujte svoj dom višenamjenskim zavjesama

Zavjese su savršen spoj između estetike i funkcionalnosti i u trenu će unaprediti izgled vašeg doma.

Mogu se koristiti za mnogo više od dekorisanja prozora i zaklanjanja sunca. Upotrijebite ih da promijenite izgled stana navlačenjem zavjesa ili da sakrijete nered i police zatrpane stvarima.

Moderne zavjese sa daškom privatnosti

Dvoslojne zavjese odličan su način za puštanje prirodnog svjetla i zadržavanje udobnosti i privatnosti u vašoj dnevnoj sobi.


Tekstilom u dnevnoj sobi stvarate umirujuću atmosferu dok u isto vrijeme dodajete lični pečat svom dekoru. Naše zavjese STORAVAN i AGA savršene su za lagan i lepršav izgled.

Zavjese kao pametno rješenje za odlaganje

Želite da sakrijete sve svoje stvari i nered na brz, jednostavan i dekorativan način? Zavjese unose mekoću i boje u vaš dom i mogu biti odlične za sakrivanje nereda.

Police za odlaganje od metala sa sivim providnim zavjesama ispred
Zavjesa AGA 1x140x300 imitacija lana siva
20,- KM/kom
49,95 /kom
UŠTEDA 60%
Samo u prodavnici


Koristite zavjese da sakrijete vizuelno uznemirujuće elemente kao što su TV ekrani, cijevi ili nered. Osvrnite se po svom domu i pogledajte da li imate neuredne police koje biste mogli da sakrijete zavjesom.

Police za odlaganje od metala sa sivim providnim zavjesama ispred
Zavjesa AGA 1x140x300 imitacija lana siva
20,- KM/kom
49,95 /kom
UŠTEDA 60%
Samo u prodavnici

Izmijenite tlocrt dugačkim zavjesama

Konačno, želite li jednu sobu da pretvorite u dvije? Upotrijebite zavjesu kao prostornu pregradu kako biste stvorili sobu unutar sobe.


Zid nije uvijek najbolja prostorna pregrada – pogotovo ne ako tražite fleksibilnije rješenje. Želite li da odvojite trpezariju od dnevnog boravka? Zavjesa može biti pametna i fleksibilna prostorna pregrada. Kada želite da pregradite prostor, jednostavno navucite zavjesu i obrnuto kada želite da otvorite prostor.


Zavisno od toga koja je vaša potreba za pregradama, razmislite o debljini zavjesa. Tanja zavjesa odaje utisak prozračnijeg izgleda, ali vidite i ono što se krije sa druge strane, dok deblja zavjesa ograničava vidljivost, a ujedno podržava akustičnost prostorije.


Naša zavjesa za zamračivanje HITRA stvoriće trenutnu privatnost. Savršeno ako vam je potrebno da podijelite prostor za spavanje i boravak.

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Favoriti među tekstilima za dom

Istaknute lampe novog asortimana