Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31.5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Providna zavesa ispred regala i bež zavjesa ispred kreveta

Stilizujte svoj dom višenamjenskim zavjesama

Zavjese su savršen spoj između estetike i funkcionalnosti i u trenu će unaprediti izgled vašeg doma.

Mogu se koristiti za mnogo više od dekorisanja prozora i zaklanjanja sunca. Upotrijebite ih da promijenite izgled stana navlačenjem zavjesa ili da sakrijete nered i police zatrpane stvarima.

Moderne zavjese sa daškom privatnosti

Dvoslojne zavjese odličan su način za puštanje prirodnog svjetla i zadržavanje udobnosti i privatnosti u vašoj dnevnoj sobi.


Tekstilom u dnevnoj sobi stvarate umirujuću atmosferu dok u isto vrijeme dodajete lični pečat svom dekoru. Naše zavjese STORAVAN i AGA savršene su za lagan i lepršav izgled.

Zavjese kao pametno rješenje za odlaganje

Želite da sakrijete sve svoje stvari i nered na brz, jednostavan i dekorativan način? Zavjese unose mekoću i boje u vaš dom i mogu biti odlične za sakrivanje nereda.


Koristite zavjese da sakrijete vizuelno uznemirujuće elemente kao što su TV ekrani, cijevi ili nered. Osvrnite se po svom domu i pogledajte da li imate neuredne police koje biste mogli da sakrijete zavjesom.

Izmijenite tlocrt dugačkim zavjesama

Konačno, želite li jednu sobu da pretvorite u dvije? Upotrijebite zavjesu kao prostornu pregradu kako biste stvorili sobu unutar sobe.


Zid nije uvijek najbolja prostorna pregrada – pogotovo ne ako tražite fleksibilnije rješenje. Želite li da odvojite trpezariju od dnevnog boravka? Zavjesa može biti pametna i fleksibilna prostorna pregrada. Kada želite da pregradite prostor, jednostavno navucite zavjesu i obrnuto kada želite da otvorite prostor.


Zavisno od toga koja je vaša potreba za pregradama, razmislite o debljini zavjesa. Tanja zavjesa odaje utisak prozračnijeg izgleda, ali vidite i ono što se krije sa druge strane, dok deblja zavjesa ograničava vidljivost, a ujedno podržava akustičnost prostorije.


Naša zavjesa za zamračivanje HITRA stvoriće trenutnu privatnost. Savršeno ako vam je potrebno da podijelite prostor za spavanje i boravak.

Saznajte više

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Favoriti među zavjesama

Boja godine 2023.