Korisnička služba


Isprobajte GOLD madrac

Imate 100 dana da isprobate GOLD madrac – zato što je dobar i kvalitetan san ključan za zdrav i sretan život. Za više informacija posjetite JYSK.ba. Pročitajte više ovdje
     
         
Kućna dostava
Ne možete da prevezete kupljenu robu kući? Ne brinite, možemo organizirati prijevoz za Vas. Za više informacija obratite se zaposlenicima u našim prodavnicama.     
         

Zamjena
Odlučili smo ne nametati nikakvo vremensko ograničenje za zamjenu. Naš jedini zahtjev je da artikal donesete neotvoren, u originalnom pakovanju i u dobrom stanju. Molimo ne zaboravite priložiti originalni račun.
 
         
Reklamacije
Vremensko razdoblje za reklamacije je 2 godine. Ukoliko imate određenih primjedbi o disfunkcionalnom produktu kupljenom u JYSK-u, molimo da donesete upitni produkt i racun u vašu lokalnu JYSK –ovu prodavnicu.
 
         
Business to business
Ako ste zainteresovani za kupovinu vecih kolicina namještaja za hotele, institucije ili slicno, JYSK je uvijek spreman da pomogne. Molimo kontaktirajte JYSK Business to business na del@jysk.com
 
         
Garancija
U JYSK-u dajemo produženu garanciju za odabrane produkte iz našeg asortimana. Širok asortiman naših kvalitetnih jorgana, jastuka i madraca nosi ovu garanciju. Sacuvajte svoj racun i garantni list.
 
         
Kontakt
U slučaju pitanja ili komentara, uvijek možete da nas kontaktirate na JYSK.ba. Na istom mjestu možete da pronađete i informacije o radnom vremenu ili adresi Vama najbliže JYSK-ove prodavnice. Pročitajte više ovdje

          
Garancija cijene
Ukoliko ste u JYSKu kupili određeni proizvod, a u roku od 30 dana isti proizvod vidite u našim trgovinama po nižoj cijeni, razliku u cijeni Vam nadoknađujemo. Za više informacija obratite se zaposlenicima u našim trgovinama. Ova garancija vrijedi 30 dana od dana kupovine, a pritom je obvezno priložiti originalni račun.Garancija cijene ne odnosi se na izložbene modele, proizvode na rasprodaji te na sezonski snižene proizvode baštenskog nameštaja i novogodišnjeg asortimana.