Kvalitetne komode za odlaganje i uređenje doma

Komoda je komad namještaja koji se lako uklapa u svaki enterijer i uvijek je korisna – možete ih imati u spavaćoj sobi, kuhinji, hodniku, dnevnoj sobi, kupatilu, čak i u garaži. Ukratko, komoda je idealno rješenje za uredno odlaganje manjih stvari, kozmetike, peškira i garderobe. U JYSKu ćete pronaći komode i ormariće sa vratima i ladičare uz veliki izbor dizajna, materijala, oblika i veličina i sa različitim brojem ladica i vrata.

Možete birati između završne obrade visokog sjaja, crne, bijele, sive ili boje drva. Naše komode su izrađene od različitih materijala, modernog ali i tradicionalnog stila, sa vratima i/ili ladicama, a u ponudi imamo i komode sa korpama umjesto ladica. Bez obzira da li na umu imate malu ili veliku komodu ili fiokar za odlaganje, u JYSKu ćete sigurno pronaći onu koja ispunjava sve vaše potrebe. 

Komode za odlaganje odjeće i raznih predmeta

JYSK komode i fiokari dolaze u različitim oblicima i veličinama. Prilikom odabira one idealne za vas, važno je da komoda odgovara vašim zahtjevima. Manje komode idealne su za dječje sobe ili u hodniku, a mogu se koristiti za sladištenje igračaka, sitnih figura i dječje opreme, ili kao polica za ključeve i torbe.

S druge strane, uske, visoke komode idealne su za uske sobe sa manje prostora. U dnevnom boravku i trpezariji komode su idealan izbor za odlaganje posuđa koje želite da sklonite i zaštitite od prašine. Komode su isto tako gotovo neizostavan komad namještaja u spavaćoj sobi, a pogotovo kada u ormaru nemate dovoljno mjesta za skladištenje sve vaše odjeće. Osim odjeće, u svoje nove JYSK komode možete spremiti i peškire, donji veš, posteljine, deke i plahte. Pored klasične komode sa fiokama i vratima, u spavaću sobu možete postaviti i komodu za uređivanje, šminkanje i skladištenje vaše kozmetike i nakita.