Prekrasne baštenske stolice za vašu baštu, terasu ili balkon

Baštenska stolica je nezamjenjiva ako idete na kampiranje ili sjedite na vašem balkonu ili terasi. Za baštensku stolicu uvijek ima mjesta, bez obzira koliko veliku ili malu površinu na otvorenom imate. Kada je lijepo vrijeme, većina nas svoj spoljašni prostor koristi kao dodatni dnevni boravak. Zbog toga je važno imati udobne i kvalitetne baštenske stolice, a njih ćete pronaći u JYSKu. Bez obzira da li ste u potrazi za kamp stolicom, klasičnom drvenom stolicom, stolicom visokog naslon, podesivog naslona, stolicom od ratana, sklopivom stolicom ili stolicom za djecu, u našoj ponudi možete pronaći odlične modele po sjajnim cijenama.

Naravno, u JYSKu možete kupiti i baštenski stol, baštensku klupu ili baštenske jastuke koji će se slagati sa vašim baštenskim stolicama.

Kako odabrati baštenski namještaj pročitajte ovdje.

63 proizvodi
  63 proizvodi

  Koji materijal odabrati?

  Odabrati baštenske stolice od materijala koji ne zahtijeva održavanje kao što su plastika, poliratan ili metal može biti velika prednost. Zajedničko za ove materijale je da zahtijevaju minimalno održavanje – lako se čiste sapunom i vodom i ostaju uredni bez obzira na vjetar i vremenske prilike. Ako, pak, više volite lijep izgled drvenog namještaja, morate biti svjesni da on zahtijeva više održavanja, poput njege i podmazivanja. Ukoliko ne održavate svoj drveni baštenski namještaj, drvo će se vremenom ispucati zbog vremenskih prilika i dobiti siv i istrošen izgled.

  Pročitajte više o našim preporukama za održavanje drvenog baštenskog namještaja.

  JYSK nudi širok asortiman baštenskih stolica od sljedećih materijala:

  • Puno drvo / tvrdo drvo
  • Ratan
  • Bambus
  • Metal
  • Poliratan
  • Plastika