Prekrasne baštenske stolice za vašu baštu, terasu ili balkon

Baštenska stolica je nezamjenjiva ako idete na kampiranje ili sjedite na balkonu ili terasi. Za baštensku stolicu uvijek ima mjesta, bez obzira koliko veliku površinu na otvorenom imate. Kada je lijepo vrijeme, većina nas svoj spoljašni prostor koristi kao dodatni dnevni boravak. Zbog toga je važno imati udobne i kvalitetne baštenske stolice, a njih ćete pronaći u JYSKu. Bez obzira da li ste u potrazi za kamp stolicom, klasičnom drvenom stolicom, stolicom podesivog naslona, stolicom od ratana, sklopivom stolicom ili stolicom za djecu, u našoj ponudi možete pronaći odlične modele po sjajnim cijenama.

Naravno, u JYSKu možete kupiti i baštenski stol, baštensku klupu ili baštenske jastuke koji će se slagati sa vašim baštenskim stolicama.

Kako odabrati baštenski namještaj pročitajte ovdje.

36 proizvodi
  36 proizvodi

  Metal/pletene

  Baštenska stolica AIDT siva
  115,- KM/kom
  169,- /kom
  UŠTEDA 32%
  Samo online
  Baštenska stolica AIDT natur
  115,- KM/kom
  169,- /kom
  UŠTEDA 32%
  Podesiva stolica LOMMA crna
  150,- KM/kom
  229,- /kom
  UŠTEDA 34%

  Kamping

  Kamperska stolica UHE crna
  35,- KM/kom
  54,95 /kom
  UŠTEDA 36%
  Do isteka zaliha
  Samo online

  Koji materijal odabrati?

  Može biti prednost odabrati baštenske stolice od materijala koji ne zahtijeva održavanje kao što su plastika, poliratan ili metal. Zajedničko za ove materijale je da zahtijevaju minimalno održavanje – lako se čiste sapunom i vodom i ostaju uredni bez obzira na vjetar i vremenske prilike. Ako, pak, više volite lijep izgled drvenog namještaja, morate biti svjesni da on zahtijeva više održavanja, poput podmazivanja. Ukoliko ne održavate svoj drveni baštenski namjetaj, drvo će se vremenom degradirati zbog vremenskih prilika i dobiti siv i istrošen izgled - koji se naziva i patina.

  Pročitajte više o našim preporukama za održavanje drvenog baštenskog namještaja.

  JYSK nudi širok asortiman baštenskih stolica od sljedećih materijala:

  • Puno drvo / tvrdo drvo
  • Ratan
  • Bambus
  • Metal
  • Poliratan
  • Plastika

  Savjete za održavanje drvenog baštenskog namještaja pročitajte ovdje.