Solarne lampe - vanjsko osvjetljenje s brigom o prirodi

Lampe sa solarnim ćelijama su i dekorativne i štede energiju. Koristite ih za stvaranje ugodne atmosfere na balkonu ili za osvjetljavanje puta u vašoj bašti kada je mrak. Kada kupujete solarnu svjetiljku, ne trebate da brinete o žicama i svjetiljka se lako pomjera po bašti na koje god mjesto vam odgovara. U JYSKu možete kupiti male ukrasne solarne lampe koje možete staviti na baštenski stol ili solarne lampe koje možete postaviti u zemlju, a izrađene su od plastike, nehrđajućeg čelika, bakra ili stakla. 

Solarne lampe u vašoj bašti tokom cijele godine

Održive, ekološki prihvatljive, solarne baštenske lampe pružaju svjetlost tokom cijele godine. Solarne lampe su pametno rješenje koje se puni danju i automatski pali noću, pružajući do 8 sati svjetlosti. U zimskim mjesecima, kada je potrebno dodatno osvjetljenje, ove lampe su savršen izbor. Postavljanjem solarnih lampi u vanjske uglove vaše bašte možete postići vizualni dojam većeg prostora, jer svjetlost privlači pogled.

Prednosti korištenja solarnih lampi u bašti su mnogobrojne, uključujući jednostavnu instalaciju, mogućnost premiještanja bez potrebe za žicama ili tajmerima te ekološku prihvatljivost, s obzirom da rade na solarnu energiju. Ove lampe pružaju ugodno osvjetljenje koje se automatski uključuje i traje dugi niz sati, pridonoseći dugotrajnom ugođaju u vašem vanjskom prostoru.