Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Staklena polica sa tanjirima i zdjelama na zidu pored krpa i vaze sa umjetnim cvijećem

Ideje za uređenje doma uz novu Nordic Mood kolekciju

Vedre boje su ključni element nove JYSKove Nordic Mood kolekcije - savršene za doček svjetlijih i toplijih dana koji su iza ugla. Fokus kolekcije je na kuhinjskim dekoracijama, ali neke od proizvoda možete jednostavno koristiti i za svoju dnevnu sobu ili bilo koju prostoriju kojoj je potrebno malo svježine.

Zašto ne biste dočekali proljeće uz ekskluzivnu ROAR staklenu policu? Bočne strane od izrezbarenog stakla prelijepo hvataju svjetlost i vizuelno podižu predmete koji su izloženi. 

 
Moderne kuhinjske ideje za trpezarijski stol

Uljepšajte izgled svojih poslastica uz TORSTEN zdjelu ili tanjir. Prirodna keramička površina će nadopuniti vaše kulinarske sposobnosti. Ukoliko ste fan unikatnih proizvoda, prelijepa zdjela za serviranje GILBERT je idealna za vas. Zbog reaktivne keramičke glazure, svaka je jedinstvena. 

Kolekcija takođe obuhvata dekorativne FRESIA jastučiće u žutoj ili roze boji, savršene za kreiranje vedre atmosfere u vašoj dnevnoj sobi. 


Uz malo vještine, kombinujte praktično i lijepo. THERMAN korpa je dostupna u žutoj, smeđoj i sivoj boji i u nju stane dosta stvari - deke, ukrasni papir ili neke druge sitnice. 

 
Visoka vaza sa daškom elegancije

Ispunite prelijepu svjetlozelenu vazu SIVERT dekorativnim DAGFFIN mjetnim cvjetovima kako biste postigli energičan i dinamičan izgled kuhinje, dnevne sobe ili trpezarije - a možda čak i kupatila. Kuhinjske krpe KAMELIA od 100% pamuka su takođe dio kolekcije. 

Cjelokupna Nordic Mood kolekcija je kreirana od komplementarnih boja i artikli će biti izloženi na posebnim lokacijama u našim prodavnicama, za vašu inspiraciju. Ovo naglašava dizajnersku liniju i način na koji se proizvodi međusobno nadopunjuju. 

Svi proizvodi iz kolekcije dostupni su za prodaju u JYSK prodavnicama i online od 14. februara. 

 

 

Činjenice o Nordic Moodu 

Četiri puta godišnje naš kvalifikovani tim za nabavku lično bira proizvode za trendi kolekciju proizvoda pod imenom Nordic Mood. 

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima