Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Spavaća soba sa krevetom, jorganima i jastucima, prekrivena prugastom posteljinom i Berit Christiansen

Istaknuti jorgani našeg asortimana

Berit Christiansen je stručnjakinja za jorgane i jastuke u JYSKu. Ima dugogodišnje iskustvo sa materijalima i punjenjima, perje i vlakna njena su specijalnost i zato joj se obraćamo za savjet o najboljem jorganu.

“Naravno da mogu garantovati za sve jorgane koje imamo u našem asortimanu, tako da je najbolji jorgan za vas onaj koji ispunjava vaše lične preferencije i odgovara vašem okruženju za spavanje”, počinje Berit. “Postoji nekoliko stvari koje uvijek razmotrim prije nego što kupim novi jorgan. Najvažnija je temperatura prostorije u kojoj spavam. Takođe je dobra ideja da definišete da li vam je draže da bude toplo ili malo hladnije dok spavate”, nastavlja ona.

''Živim u dobro izolovanoj kući, tako da je to imalo veliki uticaj na moj odabir jorgana”, objašnjava Berit. “To je upravo razlog zašto imam jedan jorgan za ljeto, a drugi za zimu.

Za mene je najbolji zimski jorgan topao i udoban, punjen pačjim perjem. Najbolji ljetni jorgan je hladan i prozračan - sa manje punjenja od zimskog jorgana, ali oba su ispunjena visokokvalitetnim paperjem i perjem.”

 


Zaista mogu da preporučim jedan od naših jorgana punjenih nježnim mikrovlaknima poput paperja. Vrlo se lako pere i suši u mašini za sušenje. Za mnoge ljude, najbolji zimski jorgan je topli jorgan od vlakana, a najbolji letnji jorgan je lakši i hladniji.”

 


Opšte pravilo kaže da vaš jorgan treba biti 30 cm duži od vas. “Oba moja jorgana su “ekstra dugačka”, tako da mi pristaju i odgovaraju u potpunosti”, kaže Berit.

Šlag na torti je tkanina koja prekriva punjenje. “Više volim jorgan sa tkaninom od visokokvalitetnog pamuka koji osim što je kvalitetan, ima i vrlo lijep osjećaj na dodir. Zaista uživate u njemu kada mijenjate posteljinu”, kaže Berit.

Pročitajte više o istaknutim krevetima našeg asortimana.

 

Saznajte više

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

3 istaknute posteljine iz novog asortimana

Uljepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Uljepšajte vašu spavaću sobu uz novu posteljinu

Vodič u 9 koraka: Kako izabrati odgovarajući krevet

Vodič u 9 koraka: Kako izabrati odgovarajući krevet

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti

Proizvodi za spavanje koji će vas rashladiti