Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Baštenski set sa podesivim stolom

Prednosti podesivog baštenskog stola

Želite da pozovete prijatelje na večeru u bašti ili na terasi, ili možda samo na kafu? Dosta nas mora da bira između ove dvije opcije. Često se nosimo sa izazovima malih balkona i bašti. Ukoliko imate ograničen prostor, vjerovatno nemate dovoljno mjesta i za lounge set i za garnituru sa trpezarijskim stolom. Ali samo jedan proizvod vas može spasiti: baštenski stol sa podesivom visinom. Ove sezone, FARUM stol možete kupiti pojedinačno ili kao dio baštenskog seta u JYSKu:
 


Ukoliko se odlučite za baštenski set i tome dodate još i stolice, možete pozvati sebi drage ljude i na večeru i na piće.


Dok je vrijeme za večeru, postavite stol na najvišu visinu, a kada završite sa obrokom, možete ga ponovo spustiti kako biste udobno sjedili i uživali uz kafu.

VEMB baštenski set takođe nudi ovo praktično rješenje. Na ovaj način, sačuvaćete i prostor i novac. 


Naš lounge set TANE može biti podešen onako kako vama odgovara.

Još ideja za vašu baštu

Multifunkcionalni stol poput podesivog stola u FJELLERUP setu sačuvaće vam dosta mjesta u bašti. 

 
Kada ne morate oslobađati prostor i za niski stočić i za trpezarijski stol, možete kreirati zelenu oazu u svojoj bašti uz lijepe saksije. Fenjeri su takođe savršen dekorativni detalj.

Uz odgovarajući baštenski stol i stolice imaćete dnevnu sobu u svojoj bašti

Zašto biste sebi uskratili udobnost dnevne sobe samo zato što ste napolju? Uz lounge baštenski set možete kreirati savršenu neformalnu atmosferu. Ukoliko nemate veliku baštu ili terasu, morate biti zaista efikasni kada je prostor u pitanju. Namještaj bi trebao savršeno odgovarati prostoru, a prostor koji ćete uštediti, jer imate samo jedan stol, možete iskoristiti za odlaganje ili kao dječiji kutak.



Stol koji dolazi uz TAMBHOUSE lounge set se lako transformiše u trpezarijski stol. Pridržite donji dio stola stopalom i podignite gornji dio. Okrenite ga za 90 stepeni i nježno ga pritisnite dok ne klikne i to je to: Večera može biti poslužena!

 

Saznajte više

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture