Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Ručno pleteni fenjer na stolu

Upotpunite svoju baštu pletenim baštenskim saksijama i fenjerima

Datum:

Kategorija: Bašta

Tags: pletene saksije, uređenje eksterijera

Ovaj trend je prisutan svuda - u našim dnevnim sobama, trpezarijama, a sada i na našim terasama i u baštama. Lako se uklapa svojom jednostavnom elegancijom, dodajući dašak prirodnog dekoraciji. Naravno da pričamo o trendu pletenih detalja koji se sada proširio i na eksterijere. Postoji nešto zaista prelijepo kod prirodnih pletenih komada koji imaju izgled ručnog rada. Oni doprinose živosti naših terasa i balkona. 

Ručno pletene saksije se veoma lijepo uklapaju sa drugim tipovima materijala poput drveta klupe BEDER i crnog metala fenjera IBISHUSE:


''Ručno pleteno'' ne mora značiti ratan ili pruće, i možete kombinovati artikle od različitih pletenih materijala i boja kojima je teško odoljeti. Ovdje imamo kombinaciju SVANE saksije od petana, SANSEBIE saksije od kubu ratana i EGEHJORT fenjera od bambusa.
 


Pretvorite svoju terasu ili baštu u savršen prostor iz snova uz ovaj trend pletenih detalja. Saksije prirodnog izgleda kreiraju konzistentan izgled u kombinaciji sa biljkama i cvijećem. Preporučujemo bosiljak, origano, majčinu dušicu i ruzmarin kako biste imali svježe sastojke za kuhanje, i vječnu lavandu zbog svojih prelijepih cvjetova i opojnog mirisa. Bonus: veoma je izdržljiva. 


U toplim ljetnjim večerima o kojima svi maštamo, možete uživati u prelijepoj igri svjetlosti i sjene koje kreira fenjer BRUSHANE. Zavalite se uz kafu ili čašu omiljenog pića i prepustite se svojim mislima. 

Mi u JYSKu vam želimo fantastičnu sezonu na otvorenom! 

Displaying 0 - 0 of 0