Klub stolići raznih veličina i lijepog dizajna

Stolići su idealan komad namještaja za vašu dnevnu sobu. Odložite na stolić predmete koje želite da vam budu pri ruci dok se opuštate na kauču, kao što je šolja kafe ili tanjir sa keksima. Kada vam kapci postanu teški i dođe vrijeme za spavanje, možete takođe odložiti knjigu, mobitel ili novine tako da ih je lako dohvatiti kada se probudite.

Stolići ili klub stočići su takođe i dekorativni dio enterijera koji upotpunjuje vaš ugao sa kaučem. U JYSKu imamo široki asortiman stolića u mnogo boja, dizajna i veličina. Na primjer, možete se odlučiti za praktičan i moderan metalni stol sa dodatnim policama za novine i časopise.

Takođe imamo stoliće napravljene od raznih materijala, uključujući bambus, medijapan, staklo, metal i imitaciju mramora. Ukoliko vam je bitno da stolić možete lako premjestiti, nudimo vam i klub stoliće sa točkićima.

Mnogi stolići služe i kao pomoćni stolići. Stvorite ugodan kutak u vašoj dnevnoj sobi sa manjim bočnim stolom na koji takođe možete postaviti lampu za čitanje i ukrasiti ga sa svijećama ili vazom sa cvijećem. 

50 proizvodi
  50 proizvodi

  Stolići

  Stolić DOKKEDAL 75x115 boja betona
  100,- KM/kom
  199,- /kom
  Izvrsna ponuda
  UŠTEDA 50%
  Stolić KALVEHAVE Ø55 hrast
  100,- KM/kom
  129,- /kom
  UŠTEDA 22%
  Samo online
  Stolić TEBSTRUP 60x60 hrast/crna
  115,- KM/kom
  149,- /kom
  UŠTEDA 23%
  Samo u prodavnici
  Stolić MARKSKEL 60x110 bijela/hrast
  200,- KM/kom
  329,- /kom
  UŠTEDA 39%
  Stolić OKSLUND 60x110 natur
  329,- KM/kom
  Samo u prodavnici

  Mali ili veliki stolići za kafu

  Veličina vašeg klub stolića često je određena veličinom vaše dnevne sobe, kao i onim za šta ćete ga koristiti. U manjim kućama ili stanovima mali okrugli stol može biti jako dobro rješenje. Ne zauzima puno prostora, ali vam ipak omogućava da na njega postavite vazu ili šolju kafe. Ako se zaljubite u manji stolić za kafu, ali imate veliki dnevni boravak, razmislite o kombiniranju nekoliko malih okruglih ili kvadratnih stolova. Ovakvo kombinovanje sobi daje živopisan i moderan izgled. Istovremeno na ovaj način svim omogućavate lakši pristup zdjelama sa keksima i grickalicama. 

  Veliki stolići za kafu takođe imaju mnoge prednosti. Većina modela iz JYSKa ima praktičnu policu za odlaganje ispod stola. Ova polica vam omogućava pospremanje knjiga, časopisa i svega što imate u dnevnoj sobi. Veći stol je takođe dobar za porodičnu zabavu, jer ima dovoljno prostora za društvenu igru ​​ili igru ​​karata.

  Bilo da tražite veliki ili mali stolić, JYSK ima veliki izbor prekrasnih stolića za vaš dom.