Stolići za dnevni boravak raznih veličina i dizajna

Stolići su idealan komad namještaja za vašu dnevnu sobu. Odložite na stolić predmete koje želite da vam budu pri ruci dok se opuštate na kauču, kao što je šolja kafe ili tanjir sa keksima. Kada vam kapci postanu teški i dođe vrijeme za spavanje, možete takođe odložiti knjigu, mobitel ili novine tako da ih je lako dohvatiti kada se probudite.

Stolići ili klub stočići su takođe i dekorativni dio enterijera koji upotpunjuje vaš ugao sa kaučem. U JYSKu imamo široki asortiman stolića u mnogo boja, dizajna i veličina. Na primjer, možete se odlučiti za praktičan i moderan metalni stol sa dodatnim policama za novine i časopise.

Takođe imamo stoliće napravljene od raznih materijala, uključujući bambus, medijapan, staklo, metal i imitaciju mramora. Ukoliko vam je bitno da stolić možete lako premjestiti, nudimo vam i klub stoliće sa točkićima.

Mnogi stolići služe i kao bočni stolovi. Stvorite ugodan kutak u vašoj dnevnoj sobi sa manjim bočnim stolom na koji takođe možete postaviti nekoliko lampi i ukrasiti ga sa svijećama ili vazom sa cvijećem. 

  Dnevna soba - Stolići

  Stolić HORNSYLD Ø42 siva
  35,- KM/kom
  basic
  Samo u prodavnici
  Stolić SHINE 40x40 siva/hrom
  50,- KM/kom
  84,95 /kom
  UŠTEDA 41%
  basic
  Samo u prodavnici
  Stolić GALTEN Ø75 bijela
  85,- KM/kom
  109,- /kom
  UŠTEDA 22%
  plus
  Samo u prodavnici
  Stolić TRAPPEDAL 50x100 hr/crna
  150,- KM/kom
  199,- /kom
  UŠTEDA 25%
  plus
  Samo u prodavnici

  Mali ili veliki stolići za kafu

  Veličina vašeg klub stolića često je određena veličinom vaše dnevne sobe, kao i onim za šta ćete ga koristiti. U manjim kućama ili stanovima mali okrugli stol može biti jako dobro rješenje. Ne zauzima puno prostora, ali vam ipak omogućava da na njega postavite vazu ili šolju kafe. Ako se zaljubite u manji stolić za kafu, ali imate veliki dnevni boravak, razmislite o kombiniranju nekoliko malih okruglih ili kvadratnih stolova. Ovakvo kombiniranje sobi daje živopisan i moderan izgled. Istovremeno na ovaj način svim omogućavate lakši pristup zdjelama s grickalicama. 

  Veliki stolići za kafu takođe imaju mnoge prednosti. Većina modela iz JYSKa ima praktičnu policu za odlaganje ispod stola. Ova polica vam omogućava pospremanje knjiga, časopisa i svega što imate u dnevnoj sobi. Veći stol je takođe dobar za porodičnu zabavu, jer ima dovoljno prostora za društvenu igru ​​ili igru ​​karata.

  Bilo da tražite veliki ili mali stolić, JYSK ima veliki izbor prekrasnih stolića za vaš dom.