Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Drven baštenski set sa stolom i dvije stolice na terasi uz more i baštenska garnitura

Drveni baštenski setovi za vaše dvorište ili balkon

Ovog proljeća, drvo dolazi u naše bašte, dvorišta i balkone i to sa dobrim razlogom. Bezvremenski drveni baštenski namještaj za balkone ili baštu ima čist i prirodan izgled koji se ne može nadmašiti. Baštenski set sastoji se od BEVTOFT sklopivog baštenskog stola i 4 VEN sklopive baštenske stolice sa tipičnim rustikalnim šarmom drvenog baštenskog namještaja.
 

Baštenski set koji se sastoji od stola i 4 stolice na drvenoj terasi


Drveni baštenski set popularan je zbog svojih toplih i prirodnih tonova i sposobnosti kombinovanja sa drugačijim materijalima. Mekani i svijetli jastuci na TAGESHOLM drvenom lounge setu upotpunjuju tvrdi i tamni drveni okvir.

Lounge baštenska garnitura - stol, dvosjed i 2 lounge stolice , na terasi uz more


Drveni baštenski namještaj se sastoji od unikatnih komada namještaja koji su u isto vrijeme jako klasični, te se zbog toga slažu sa nameštajem i od ratana i metala.

Kada vaši gosti odu nakon divnog ručka ili večere i više vam ne trebaju BEVTOFT stol i VANTORE stolice, možete ih jednostavno sklopiti i spakovati.

Baštenski set sa baštenskim stolom i 4 baštenske stolice na otvorenom

Ako vam je potrebno dodatnog mjesta za sjedenje, kao i mjesto za odlaganje, zašto ne spojiti sve u jedno sa KARLBY sandukom u kojem ima mjesta za odlaganje fenjera i vaza, a ima i jastuk za sjedenje sa gornje strane.

Baštenski sanduk, fenjer i saksija na drvenom balkonu

Sav drveni baštenski namještaj u JYSKu je napravljen od FSC™-certifikovanog drveta (FSC™ N001715). FSC* je skraćeno od Forest Stewardship Council. U pitanju je neprofitna organizacija i sistem označavanja za drvo i papir. FSC oznaka je garancija da je drvo iz održive šume gdje se za ljude, životinje i biljke vodi posebna briga. Kada odaberete FSC potvrđene proizvode, pomažete zaštiti svjetskih šuma.

Većina našeg drvenog baštenskog namještaja je od eukaliptusa ili tikovine. Čvrst je i dugotrajan, otporan na raspadanje i truljenje zbog visokog prirodnog udjela ulja. Pored praktičnih prednosti, elegantni crveno-smeđi tonovi vašem dvorištu ili balkonu daju luksuzni izgled.

Vrlo su glatki i mekani na dodir i odlični su za vas, vaše prijatelje i porodicu za uživanje u danima na suncu i prijatnim ljetnim večerima.

Drvena ležaljka na suncu u dvorištu


Drveni baštenski namještaj treba tretirati i održavati, ako želite da traje što duže. Naučite kako pravilno održavati vaš namještaj kako biste izbjegli bilo kakve rizike od pucanja ili sušenja. 

 

Saznajte više

Kako izabrati baštenski namještaj

7 koraka za kreiranje luksuznog glamping iskustva

Kako odabrati odgovarajući baštenski stol

Nadogradite svoj prostor na otvorenom paviljonom

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.