Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Proizvode naručite do 14.12.2023. kako biste ostvarili dostavu prije Nove godine. 

Drven baštenski set sa stolom i dvije stolice na terasi uz more i baštenska garnitura

Drveni baštenski setovi za vaše dvorište ili balkon

Ovog proljeća, drvo dolazi u naše bašte, dvorišta i balkone i to sa dobrim razlogom. Bezvremenski drveni baštenski namještaj za balkone ili baštu ima čist i prirodan izgled koji se ne može nadmašiti. Baštenski set sastoji se od BEVTOFT sklopivog baštenskog stola i 4 VEN sklopive baštenske stolice sa tipičnim rustikalnim šarmom drvenog baštenskog namještaja.
 

Baštenski set koji se sastoji od stola i 4 stolice na drvenoj terasi


Drveni baštenski set popularan je zbog svojih toplih i prirodnih tonova i sposobnosti kombinovanja sa drugačijim materijalima. Mekani i svijetli jastuci na TAGESHOLM drvenom lounge setu upotpunjuju tvrdi i tamni drveni okvir.

Lounge baštenska garnitura - stol, dvosjed i 2 lounge stolice , na terasi uz more


Drveni baštenski namještaj se sastoji od unikatnih komada namještaja koji su u isto vrijeme jako klasični, te se zbog toga slažu sa nameštajem i od ratana i metala.

Kada vaši gosti odu nakon divnog ručka ili večere i više vam ne trebaju BEVTOFT stol i VANTORE stolice, možete ih jednostavno sklopiti i spakovati.

Baštenski set sa baštenskim stolom i 4 baštenske stolice na otvorenom

Ako vam je potrebno dodatnog mjesta za sjedenje, kao i mjesto za odlaganje, zašto ne spojiti sve u jedno sa KARLBY sandukom u kojem ima mjesta za odlaganje fenjera i vaza, a ima i jastuk za sjedenje sa gornje strane.

Baštenski sanduk, fenjer i saksija na drvenom balkonu

Sav drveni baštenski namještaj u JYSKu je napravljen od FSC™-certifikovanog drveta (FSC™ N001715). FSC* je skraćeno od Forest Stewardship Council. U pitanju je neprofitna organizacija i sistem označavanja za drvo i papir. FSC oznaka je garancija da je drvo iz održive šume gdje se za ljude, životinje i biljke vodi posebna briga. Kada odaberete FSC potvrđene proizvode, pomažete zaštiti svjetskih šuma.

Većina našeg drvenog baštenskog namještaja je od eukaliptusa ili tikovine. Čvrst je i dugotrajan, otporan na raspadanje i truljenje zbog visokog prirodnog udjela ulja. Pored praktičnih prednosti, elegantni crveno-smeđi tonovi vašem dvorištu ili balkonu daju luksuzni izgled.

Vrlo su glatki i mekani na dodir i odlični su za vas, vaše prijatelje i porodicu za uživanje u danima na suncu i prijatnim ljetnim večerima.

Drvena ležaljka na suncu u dvorištu


Drveni baštenski namještaj treba tretirati i održavati, ako želite da traje što duže. Naučite kako pravilno održavati vaš namještaj kako biste izbjegli bilo kakve rizike od pucanja ili sušenja. 

Saznajte više

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Viseća stolica: Zvijezda vaše bašte

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru