Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Žena spava na boku u svijetloj sobi

Istaknuti jastuci našeg asortimana

Berit Christiansen je naša kvalifikovana menadžerka za kategoriju jorgana i jastuka i savršena osoba za optimizaciju udobnosti spavanja. Berit je pristala da nam otkrije neke od njenih najomiljenijih jastuka iz JYSK asortimana.

„Jako mi se sviđa fleksibilnost proizvoda kao što su naši jastuci podesive visine“, Berit nastavlja: „Kada nekoga uputite da kupi novi jastuk, može biti prilično škakljivo preporučiti mu odgovarajuću visinu i veličinu, jer su lične preferencije važne. Sa jastukom podesive visine, možete isprobati različite veličine i pronaći verziju koja vam više odgovara."

Drugim riječima: Postoji puno pravila i smjernica za pravu veličinu jastuka, ali u konačnici samo vi možete odlučiti šta je za vas. Pa se pitamo - šta ako nema pravilnog i nepravilnog?

Berit odgovara: „Ako ste uglavnom bočni spavači, verovatno vam je potreban jastuk otprilike debeo kolika je udaljenost od uha do vašeg vanjskog ramena. Ako uglavnom spavate na leđima, vjerovatno vam treba jastuk koji je nizak. Ali jastukom podesive visine možete prilagoditi veličinu jastuka kako vam odgovara. "

Berit dalje objašnjava kako doći do prave veličine jastuka:

"Lako je oblikovati jastuk prema vlastitim željama. Jednostavno otvorite patentni zatvarač i uklonite dio punjenja. Zatim ponovo zatvorite jastuk i isprobate ga nekoliko noći. Generalno preporučujem da spavate sa jastukom do sedmicu dana kako biste bili sigurni da je pravi za vas. Naš jastuk LYNGEN odličan je primjer koji bih vam preporučila uvijek. "

Otkopčan jastuk iz kojeg izlazi punjenje

Ako se nakon par noći probudite sa bolovima u vratu, to je znak da ste uklonili previše ili premalo punjenja. Popravak je jednostavan:

"Ako se jastuk spusti, vratite dio punjenja i obrnuto - ako vam je previsoko, uklonite još. Nakon sedmicu dana sa velikom udobnošću spavanja, punjenje možete koristiti za nešto drugo ili ga baciti i možete uživati ​​u udobnosti jastuka koji je pravi za vas “, rezimira Berit.

Podesivi anatomski jastuk

Mnogi više vole anatomski jastuk koji prati oblik vašeg vrata. Berit naglašava prednosti anatomskog jastuka: „Anatomski jastuk viši je na bočnim stranama nego na sredini. I obično nema istu visinu na obe strane, tako da ga možete okrenuti na onu koja vam više odgovara. WELLPUR anatomski jastuk SOGN može se još više podesiti.

Ima 3 sloja koja se mogu pojedinačno ukloniti. Postoji zaista velika mogućnost da ćete pronaći tačno onu veličinu koja vam odgovara ”, završava sa osmijehom.

 

Anatomski jastuk sa više slojeva koji se mogu izvaditi


U JYSKu je lako vratiti ili zamijeniti proizvod ako se predomislite: dobijate neograničen povrat bez vremenskog ograničenja, a možete vratiti i proizvode kupljene u našem webshopu.

Pročitajte više o našim pravilima povrata

Saznajte više

Kako smanjiti alergije u spavaćoj sobi

Kako smanjiti alergije u spavaćoj sobi

Vodič kroz jastuke

Vodič kroz jastuke