Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Lounge garnitura TANE

Na 3 načina: multifunkcionalna lounge garnitura TANE

U potrazi ste za savršenim vanjskim baštenskim namještajem za proljeće i ljeto? Sa novom JYSKovom multifunkcionalnim lounge garniturom TANE dobijate tri različita komada namještaja u jednom.

Kompaktan dizajn čini TANE namještajem koji štedi na prostoru. Sakrijte podesiv stol ispod dvosjeda i stvorite udobnu ležaljku kombinovanjem kauča i dva taburea. Složte set u jedan paket kada ga ne koristite. Tako će zauzeti minimalno mjesta na vašem balkonu ili terasi. Sve u svemu, ovo je dobar komad namještaja koji štedi vaš prostor.

Uz TANE dobijate tri vrste vanjskog namještaja u jednom setu. Na taj način možete prilagoditi svoj balkon ili terasu za bilo koju priliku.

1. ROŠTILJ SA DRUŠTVOM?

Koristite dva taburea kao dodatna mjesta za sjedenje i podesite noge stola na visinu koja vam odgovara. Podesive noge na stolu omogućavaju da baštenski stol pretvorite u trpezarijski stol.

Uživajte u toploj ljetnoj večeri s omiljenim obrokom i hladnim pićem, zavaljeni u meke i udobne jastuke.

2. ŽURKA NA OTVORENOM?

Kombinujte TANE sa četiri dodatne stolice da biste napravili dodatna mjesta za sjedenje. Postavite stol na nisku visinu da biste stvorili modernu i živu atmosferu, nalik na onu u klubovima.


 TANE

Vjerovatno će svatko držati piće u ruci tako da stol možete koristiti za ukusne zalogaje, grickalice i neki ukras, poput malih lampica ili ukrasnih biljki.

3. IZLEŽAVANJE NA SUNCU UDVOJE?

Pretvorite TANE u raskošnu ležaljku stavljajući dva taburea u nastavku kauča. Kvalitetni jastuci s izdržljivom poliesterskom tkaninom čine idealno mjesto za sunčanje na balkonu ili terasi.

TANE lounge garnitura
 

Čim zahladi, donesite deke i uživajte u izležavanju na svježem zraku pod zvijezdama. 

NAJBOLJI KOMAD NAMJEŠTAJA ZA BALKON ILI TERASU

Višenamjenski dizajn baštenske garniture TANE štedi prostor. Idealna je ako živite u stanu ili imate manju terasu.

Nezine dinamične kombinacije čine ga dobrim izborom ako nemate puno vanjskog prostora, jer vam daje mogućnost da svoj balkon ili terasu preoblikujete shodno prilici, bez da kupujete tri različita seta namještaja ili sanjate o njima. Na ovaj način maksimalno koristite svoj balkon ili terasu - bez obzira na to kako želite provesti sunčan dan ili ljetnu večer.

TANE

Baštenska lounge garnitura može se složiti u potpunosti, tako da ju je lako pospremiti i zauzima minimalno prostora kad se ne koristi. Stavite vodonepropusnu navlaku i ostavite set na balkonu ili terasi cijeloga ljeta - čak i u lošim vremenskim uslovima.

TANE je savršen baštenski namještaj za vaše ljeto. Kupite ga online s dostavom na željenu adresu ili u najbližem JYSKu.

Saznajte više

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Kako izabrati odgovarajući suncobran

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Kako odabrati savršenu baštensku lounge garnituru

Vodič za različite postavke modularne garniture

Vodič za različite postavke modularne garniture