Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 1. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Od 14. do 17. 1. - Dodatnih 10% na SVE!

JYSK Life Club je projekat naše kompanije koji za cilj ima promovisanje životnih vrijednosti i povećanje kvalitete života, sa obzirom na ubrzan i moderan način života koji nam ne ostavlja puno vremena za sitna uživanja i druženje sa porodicom i prijateljima. Uz navedeno, cilj je i promovisanje danske kulture, uređenja enterijera na autentičan, jedinstven i kreativan način, kao i podsticanje pojedinaca na angažman kroz različite društveno odgovorne projekte.

U sklopu JYSK Life Cluba organizovaćemo niz radionica, čija će se tematika mijenjati u zavisnosti od interesa kupaca, ali i od perioda godine, i aktuelnostima, tako da ćemo se potruditi tematski pokriti različita područja, kako bismo zadovoljili brojne interese naših učesnika i uvijek pripremili nešto zanimljivo.

Prva radionica u Bosni i Hercegovini će se održati u Sarajevu, 27. 2. u 18:00 u prostoru Lonac Startup studija, na adresi: Maršala Tita 54.

Tema prve radionice je izrađivanje Moodboarda koje učesnicima omogućava da pronađu nit vodilju u uređenju enterijera, te otkriju i postave osnove koje će kasnije slijediti u stvarnom prostoru. Uz isječke inspirativnih slika, predmeta, tekstova, uzoraka boja ili tekstura kreiramo određenu kompoziciju kako bi definisali vlastiti stil uređenja.

Prijave za radionicu su sada i službeno zatvorene! Hvala svima koji su osigurali mjesto i vidimo se u četvrtak!

Veselimo se druženju sa vama!